EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - La 16.3.2024  /  Sokos Hotel Puijonsarvi  /  Kuopio

Kuopio Winter Jazz

Kuopio Winter Jazz Liput

Kuopio Winter Jazz tulee taas!

Kuopio Winter Jazz järjestetään 15.-16.3.2024 Sokos Hotel Puijonsarvessa. Tapahtuman järjestää Kuopion Jazz & Blues ry.

Ohjelma:

Pe 15.3. Heerman-Sandås-Rantala: Frevo!

Heerman-Sandås-Rantala on ainutlaatuinen suomalainen kamarijazztrio, joka vie kuulijansa vauhdikkaalle musiikkimatkalle latin jazzin maagisimpiin syövereihin mm. Egberto Gismontin, Astor Piazzollan, Dino Saluzzin, Hermeto Pascoalin ja Chick Corean jalanjäljissä. Luvassa on värikästä, mielikuvituksellista ja ilmaisuvoimaista musiikkia!

Antti Heerman, viulu
Henrik Sandås, bandoneon
Olli Rantala, kontrabasso

La 16.3. Lassy Eskola: Nordic Stew

Sukupolvensa merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat saksofonisti Timo Lassy (s. 1974) ja trumpetisti Jukka Eskola (s. 1978) yhdistävät voimansa uudella "Nordic Stew" -albumilla ja live-projektilla. Lassy ja Eskola ovat tehneet yhteistyötä 1990-luvulta asti. Merkittävin yhteinen kokoonpano oli "The Five Corners Quintet", kansainvälisesti menestynein kotimainen jazz-yhtye ja uuden suomalaisen 2000-luvun jazzsukupolven suunnannäyttäjä. Sittemmin kumpikin heistä on luonut omaa soolouraansa ja julkaissut useita omia albumeita.

Miesten ensimmäinen yhteisprojekti on kuitenkin antanut odottaa oikeaa hetkeä. Vuonna 2022 ystävykset pääsivät viimein toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa ja matkustivat New Orleansiin äänittämään albumillisen omaa musiikkiaan paikallisten huippumuusikoiden kanssa. Syntyi "Nordic Stew", sekoitus Lassyn ja Eskolan musiikillisia kokemuksia yhdistettynä suureen rakkauteen jazzin synnyinkaupunkia kohtaan.

Yhtenä inspiraationa albumin tekemiseen liittyy myös tarina Andania laivasta, jonka mukanaan tuomien amerikansuomalaisten muusikoiden välittämänä jazzmusiikki rantautui Suomeen 1920-luvulla. Nyt 100 vuotta myöhemmin Lassy ja Eskola ovat vieneet sen takaisin syntysijoilleen ja päivittäneet siitä oman versionsa.


 Kuopion konserttiin Lassy ja Eskola tuovat nuorista huippumuusikoista kasatun yhtyeeen, ja ilta on tämän uuden kokoonpanon ensi-esiintyminen.

Lassy - Eskola "Nordic Stew" LIVE:

Timo Lassy tenor sax
Jukka Eskola trumpet
Juho Valjakka piano
Antti Ahoniemi bass
Severi Sorjonen drums

www.kjb.fi


Ikäraja: K-18

Narikkamaksu 3€

1 päivän liput (vain ovelta):

PE 20€ / 15€ Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenet, opiskelijat

LA 25€ / 20€ Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenet, opiskelijat

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä

Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100, Kuopio