EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - La 8.6.2024  /  Puikkari  /  Kuopio

Kuopio Summer Jazz

Kuopio Summer Jazz Liput

Kuopio Summer Jazz 7.-8.6.2024 Puikkarissa

Suursuosion saavuttanut Kuopio Winter Jazz saa tänä vuonna rinnalleen uuden upean kesätapahtuman, kun Puikkarissa vietetään Kuopio Summer Jazzia 7.-8.6. 

Tapahtuman esiintyjinä ovat Lyytinen-Rissanen-Lötjönen-Kallio, Savonmaa! sekä Varre Vartiainen trio.

Tapahtuman järjestää Kuopio Jazz & Blues ry.

PERJANTAI 7.6.

LYYTINEN-RISSANEN-LÖTJÖNEN-KALLIO
Pauli Lyytinen, saksofon
Aki Rissanen, piano
Antti Lötjönen, kontrabasso
Mika Kallio, rummut

Perjantai-illan konsertissa Puikkarin lavalla kuullaan varsinaista kuopiolaista jazzin superkokoonpanoa. Varta vasten konserttia varten kootussa kokoonpanossa soittavat Suomi-jazzin ehdottomaan kärkikaartiin lukeutuvat kuopiolaislähtöiset jazz-muusikot: Pauli Lyytinen, Aki Rissanen, Antti Lötjönen ja Mika Kallio. Luvassa on siis aivan ainutlaatuinen konsertti, jota ei kannata jättää väliin!


LAUANTAI 8.6.

SAVONMAA! - levynjulkaisukonsertti

Sanna Rosberg, laulu
Pekka Toivanen, saksofoni
Kari Kalliokoski, kitara
Elina Lehikoinen, piano
Markku Lehikoinen, kontrabasso
Tomi Kämäräinen, rummut

Upea kuopiolainen ”Savonmaa”-yhtye julkaisee esikoislevynsä ”Savonmaa!” lauantaina 8.6. ja juhlistaa tapahtumaa levynjulkaisukonsertilla Puikkarissa. Luvassa on rautaisannos savolaisia ikivihreitä tyylikkäinä jazzversioina. Savonmaa!:n käsittelyssä tunnetut savolaiset ja savonmieliset sävellykset ovat saaneet aivan uuden elämän. Kappaleet on sovitettu rohkeasti perustuksia myöten uusiksi, kuitenkin alkuperäisiä kunnioittaen. Tässä unohtumattomassa ja taatusti savolaisessa konsertissa yhtye kuljettaa kuulijansa pitkin kauneimpia ja kulkemattomimpia maisemareittejä halki Savonmaan.

VARRE VARTIAINEN TRIO
Vare Vartiainen, kitara
Timo Hirvonen, kontrabasso
Toni Porthén, rummut

Monipuolisuus soittajana ja rokkaava asenne ovat luoneet pohjan uralle, jossa yhdistyvät harvinaisella tavalla työskentely rock- ja jazzmusiikin kentillä. Kuopiossa syntynyt Varre Vartiainen on tehnyt yhteistyötä usean kansanvälisen artistin kanssa. Kuopioon hän tuo supertrionsa, jossa bassoa soittaa Iisalmesta lähtenyt bassovirtuoosi Timo Hirvonen. Rummuissa on ainutlaatuinen Toni Porthén. 

Ohjelmiston runkona on Varren 2022 ilmestyneen arvostelumenestys Almost Standards- levyn kappaleet. Luvassa on siis maailmanluokan jazzmusiikkia: groovea ja kauniita balladeja.

Facebook

www.kjb.fi


Ikäraja: K-18

Eteispalvelumaksu 3 €.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä