EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Kuningasidea (levyjulkkarit), Vera Wall

Kuningasidea (levyjulkkarit), Vera Wall Liput

Kuningasidea

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasideaon reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään muun muassa sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Menestys noteerattiin Vuoden Tulokas-tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma Gaalassa. Yhtyeen toinen albumi Nimi on enne julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet Pohjolan tuulet, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle Seis maailma. Kolmas pitkäsoitto jatkoi yhtyeen lentoa kesällä 2018. Sen tunnetuimmaksi hitiksi nousi kirkkaasti platinaa saavuttanut Sä saat mut-single. Kuningasidea palasi live- ja julkaisukantaan julkaisemalla odotettua uutta musiikkia kesällä 2022, sekä keikkailemalla festivaaleilla. Sisäänkirjoitettuja Turku-Tampere, sekä Sinä, minä ja aika-singlet ovat saanet erinomaisen vastaanoton niin Spotifyssä, kuin yleisön keskuudessa. Keväällä 2023 yhtye lähtee uuden musiikin kera kauan odotetulle levynjulkaisukiertueelle. Yhtye kiertää Suomea maalis-huhtikuun ajan. Bändin hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Vera Wall

Vera Wall on Helsingistä kotoisin oleva 24 -vuotias nouseva naisartisti. Debyyttisinkku “JENKKI” julkaistiin syksyllä 2022 ja tällä hetkellä hän työstää debyyttialbumiaan.
Vera on tehnyt musiikkia ammattimaisella tasolla vasta muutaman vuoden, mutta omistanut elämänsä musiikille ja sen haasteille koko ikänsä ajan luoden samalla hänelle työkalut sekä sanoittaa, sovittaa että tuottaa kappaleensa pääosin itse. Veran sanojen mukaan hänen musiikkinsa elää popin ja indien maailmassa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 22.4.2023 19:00.