EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kuningasidea, Belako

Kuningasidea, Belako Liput

Kuningasidea saapuu On The Rocksiin!

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään muun muassa sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Menestys noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma Gaalassa. Yhtyeen toinen albumi Nimi on enne julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet Pohjolan tuulet, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle Seis maailma. Kolmas pitkäsoitto jatkoi yhtyeen lentoa kesällä 2018. Sen tunnetuimmaksi hitiksi nousi kirkkaasti platinaa saavuttanut saat mut -single.

Kuningasidea on viettänyt viime ajat tiiviisti studiossa tuottajansa Jonas Olssonin kanssa ja uutta musiikkia on luvassa vielä alkukevään aikana.

Kuningasidea on:
Väinö Wallenius: laulu, kitara
Pole: laulu, räpit
Akipekka Alanko: basso, laulu
Jalo Nousiainen: kitara
Arttu Nousiainen: rummut
Jami Hellman: perkussiot
Samuli Luoma: buzuki, mandoliini
Veikko Niemi: koskettimet, laulu
Paavo Rantanen: saksofoni, poikkihuilu, laulu
Kalle-Pekka Kuoksa: pasuuna, laulu
Johannes Kuoksa: trumpetti, laulu

Illan avaa Belako

Belako on retrofuturistinen pop-yhtye Baskimaasta. Kotimaassaan tunnettu, Suomessa ensi kertaa vieraileva Belako kostuu neljästä jäsenestä: Josu Billelabeitia (kitara, laulu) Cris Lizarraga (laulu, kosketinsoittimet) Lander Zalakain (rummut, laulu) ja Lore Billelabeitia (basso, laulu). Vuonna 2013 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja muun muassa Elvis Costlellon, Crystal Fightersin ja Shout Out Loudsin lämmittelijänä.

Belako julkaisi neljännen albuminsa Plastic Draman vuonna 2020. Levy niitti hyviä arvosteluja musiikkialan medioissa. Albumi on edellisiin julkaisuihin nähden rohkeampaa ja punk-rockilla leikittelevämpää soundimaailmaa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 2.12.2022 20:00.


Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan