EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 16.6.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Rockadillo 50 vuotta esittää: Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut

Rockadillo 50 vuotta esittää: Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut Liput

Monipuolisesti kotimaista rock- ja jazzmusiikkia julkaiseva levymerkki Rockadillo Records täyttää 50 vuotta ja tapausta juhlistetaan Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut -yhtyeen erikoiskeikan merkeissä. Viime vuosina harvakseltaan keikkaillut uuden aallon folkrock-viisikko valloittaa G Livelab Tampereen lavan seuraavalla kokoonpanolla: Ari Närhi (laulu ja kitara), Pirkko Kontkanen (viulu), Selkä Pulkkinen (basso), Jari Kivelä (rummut) ja Arto Piispanen (kosketinsoittimet).

"Folkin, popin ja rockin hillityllä synteesillään Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut edusti 80-luvun alussa uuden aallon herkempää puolta. Sama tinkimätön omaleimaisuus on seurannut yhtyettä Japaniin saakka. Ari Närhen selkeälinjaisten melodioiden, rönsyilemättömän lyriikan ja selväsanaisen toteavan, suuriin tunnekuohuihin sortumattoman laulun rinnalla ryhmän keskeisenä tuntomerkkinä on säilynyt Pirkko  Kontkasen viulu." – Pertti Ojala, Soundi (12/2008)

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 16.6.2021 18:00.