EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.2.2020  /  Klubi, Tullikamari  /  Tampere

Kumikameli, Karanteeni, AOM

Kumikameli, Karanteeni, AOM Liput

Illassa esiintyvät Kumikameli ja AOM painavat ympäri Suomea yhteisen levynjulkkarirundin merkeissä. Kumikamelinkin ura on jatkunut jo yli 30 vuotta ja homma vain paranee entisestään. Kumikameli ja AOM tunnetaan energisestä ja arvaamattomasta live-esiintymisestä. AOM julkaisee uuden ja kolme astetta raskaamman "Viimeiseen hengenvetoon" albumin 10.1.2020 ja Kumikameli julkaisee uuden täyspitkän tammikuun lopussa 2020. Lavalla lisäksi myös Karanteeni.

tullikamari.net/fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 15 €, jos jäljellä

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

 

Valitettavasti J.M.K.E. on joutunut perumaan esiintymisensä. Tilalla nähdään Karanteeni. Lippusi käy tapahtumaan sellaisenaan.

Voit myös halutessasi palauttaa lipun 25.2. klo 16 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.