EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.1.2020  /  Henry's Pub  /  Kuopio

Kumikameli, AOM

Kumikameli, AOM Liput

Kumikameli ja AOM painavat ympäri suomea yhteisen levynjulkkarirundin merkeissä
(eri levyt sentään). Molemmat yhtyeet tunnetaan energisestä ja arvaamattomasta liveshowsta. 

Pohjois-karjalaista hulluutta vahvasti edustava - Eläkeläiset-yhteyksistä tunnettu Kumikameli on jatkanut uraansa jo yli 30 vuotta ja homma vain paranee edelleen. 

Äkkivääriä, rankkoja biisejä varmalla - jopa välillä itsevarmalla - otteella esitettynä. Pitkästä historiastaan huolimatta orkesteri on onnistunut väistämään kaupallisuuden kirot ja pitänyt itsensä marginaalissa. Kumikameli julkaisee uuden täyspitkän tammikuun lopussa 2020.

Hämeen sanomien haastattelussa yhtyeen "kapteeni" Toppo Koponen kertoi vuonna 2016 edellisen levyn tiimoilta seuraavanlaisesti: "Sehän oli aluksi ihan lastenlauluja, mutta pulttiboissi on koko ajan vähentynyt. Karmeista asioista kerrotaan, mutta mieluummin sitä naureskelee kuin itkeä vollottaa. Jos tätä maaseudun rappiota lähtee liian vakavasti puimaan, niin menee narun jatkoksi."

Helsinkiläinen pitkän linjan punk rock-yhtye AOM (ex-All over maniacs) pistää peliin entistäkin enemmän vihaa, räkää ja kaoottisuutta. AOM täyttää alkuvuodesta täydet 10 vuotta ja julkaisee uuden ja kolme astetta raskaamman "Viimeiseen hengenvetoon"-albumin 10.1.2020. Ensimmäinen sinkkulohkaisu "Sairas mieli" maaliskuulta 2019 enteili jo tulevaa ja uuden albumin mottona onkin ollut "Ei väliä menestyksestä ja bisnekseen liittyvästä hevonpaskasta".

www.henryspub.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 23:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.