EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.10.2021  /  Voimala 1889  /  Oulu

Kulttuurikurkistus

Kulttuurikurkistus Liput

KULTTUURIKURKISTUS on uusi Soivan Siilin isännöimä matalan kynnyksen taide- ja kulttuuritapahtuma perheille. Kulttuurikurkistuksessa tutustutaan kulttuurin ja taiteen eri lajeihin ja lajien saloihin kepeästi kokeilemalla, katselemalla ja kuuntelemalla. Voimala 1889 on lempeä ja viihtyisä ympäristö olla yhdessä uusienkin asioiden äärellä ja samalla vaikka nauttia kupponen kahvia tai kaakaota nisun tai pikkusuolasen kera.

Kulttuurikurkistuksessa lauantaina 9.10. tapaat akvarellitaiteilija ja kuvataideopettaja Pia Leppäsen. Pia kertoo akvarellimaalauksesta tai kotoisammin vesivärimaalauksesta. Sinulla on tilaisuus kokeilla itse Pian opastuksella maalaamista hyvillä välineillä ja materiaaleilla sekä tutustua Pian akvarellinäyttelyyn. Voit myös ostaa mukaan kotiisi edullisia akvarellimaalaus-aloituspaketteja, jotka Pia on tätä tilaisuutta varten räätälöinyt yhdessä Taide ja kehys Pekkalan kanssa.

Ja jotta kaikki olisi mahdollisimman leppoisaa, niin Soiva Siili duo, Kyösti ja Markus, laulavat tilaisuudessa laulujaan aina silloin ja tällöin. Tehdään yhdessä tapahtuma, jossa viihtyy sekä aikuinen että lapsi. Tule kurkistamaan!

www.voimala1889.fi


Aika: Ovet klo 13:00
Showtime 14:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot