EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.4.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kukkatalo, Ylävire

Kukkatalo, Ylävire Liput

Bar Loosessa on bileet perjantaina 19.4. ja paikalla on kaksi nuorta ja nousevaa bändiä, jotka kannattaa tulla tsekkaamaan! Homman nimi on hyvää musaa ja meininkiä keväisessä Helsingissä. Oujea!


Ylävire

Ylävire on vivahteikasta pop/rock musiikkia soittava yhtye. Ylävire on tunnettu energisistä live vedoistaan, musiikista joka liikuttaa, sooloista ja melodioista jotka vangitsevat kuuntelijan, sekä meiningistä joka saa yleisön sekaisin, iloiseksi ja toisinaan röyhyttämään ilman paitaa.


Kukkatalo

Wadap! Kukkatalo on hemo jees. Kukkatalo on tyyliltään yhdistelmä poppia, räppiä, indietä, rokkia ja funkkia. Kukkatalo on aivan älyttömän
kova livenä! Puskaradion kohina on muodostanut kukkatalolle fanaattisen seuraajakunnan, joka seuraisi kukkataloa vaikka jyrkänteeltä alas. Kukkatalon solistit vaikuttavat myös jänöklubissa ja mitäksillä monesti esiintyneessä good boyssissa.

---------

Aikataulu:

20.30 Ovet
21.00 Ylävire
22.00 Kukkatalo

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime 21:00


Ovella peritään eteispalvelumaksu3,50 €.

Liput ovella 10 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 19.4.2024 20:30.