EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10. - Su 12.3.2023  /  Övidsborgin seuraintalo  /  Kirkkonummi

Kuinka-Kum-Maa on kaikkialla

Kuinka-Kum-Maa on kaikkialla Liput

Kirkkonummen oopperayhdistys ry. tuottaa toistamiseen kirkkonummelaisten iloksi satuoopperan. Marjatta Kurenniemen kuolemattoman satukirjan on kirjoittanut uudelleen oopperaksi Laura Krohn Voipio, säveltänyt yhdistyksen taiteellinen johtaja ja nimikkosäveltäjä Annukka Ahola ja ohjannut ohjaaja-näyttelijä-laulaja J. Martina Roos Sibelius-Akatemiasta.

Mielikuvituksekkaassa tarinassa pikku Pau sairastaa huoneessaan, kun tapetin ja taulujen väki alkaa tehdä lähempää tuttavuutta. Ihmeekseen Pau joutuu keskelle kukkaisprinsessan kruunun ryöstöä sekä mukaan rosvojoukon takaa-ajoon rohkean prinssin keralla. Valtiatar Fantasian kertoessa seikkailua eteenpäin kuullaan upeita kuorokohtauksia ja monien sadun henkilöiden laulunumeroita. Pienoisorkesteri säestää esitystä.

Facebook

www.kirkkonummenooppera.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto noin tunnin.

Ikäsuositus 3-103.

Övidsborgin seuraintalo
Övidsborgintie 24, 02550, Kirkkonummi