EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.11.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Kube (Levyjulkkarit) + DJ Loasteeze

Kube (Levyjulkkarit) + DJ Loasteeze Liput

KUBE JUHLII HAKUNILA KILLAH -ALBUMINSA JULKKAREITA TAVASTIALLA

Kube on kotimaisen rap-musiikin suunnannäyttäjä, jonka tyyli on inspiroitunut erityisesti uuden sukupolven nuoria räppäreitä. Aina ajankohtaisen ja uudistumiskykyisen artistin uusin pitkäsoitto Hakunila Killah julkaistaan artistin oman levy-yhtiön Killah Recordsin kautta 13. syyskuuta 2019. albumin julkkareita juhlitaan Tavastialla lauantaina 2. marraskuuta.

Hakunilah Killah on Kuben viides studioalbumi, jolta on saatu jo esimakua singlejen "WUSSUP", "Resepti" ja "Follaa" myötä. Hakunilasta kotoisin oleva Kube on julkaissut uransa aikana neljä studioalbumia ja saanut kaksi Emma-ehdokkuutta. Tuotteliaan artistin viimeisin pitkäsoitto All Jucci julkaistiin 2018. Kultarajan ylittänyt albumi sisältää muun muassa tuplaplatinaa streamanneen jättihitin Plug.

Vuosituhannen vaihteesta asti kuvioissa ollut artisti löysi oman kopioimattoman äänensä viimeistään vuonna 2013 ilmestyneellä "Lentokonetila"-albumilla ja on pysytellyt siitä asti visusti korkeammalla kuin satelliitit.

Illan levymusiikista vastaa DJ Loasteeze.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.