EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 18.3.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kotka jazz -ilta: KSMO goes jazz! & Bull In a China Shop Ensemble

Kotka jazz -ilta: KSMO goes jazz! & Bull In a China Shop Ensemble Liput

Bull In a China Shop Ensemble on jatkoa 2 levyä ranskalaisella Simon F. Fellin luotsaamalla Bruce’s Fingers -levymerkillä ja yhden levyn Eclipse Digitalilla julkaisseelle Bull In a China Shop Quartetille. Sähköbassolla ja puhaltimella Laajennettu upouusi BIACS-kokoonpano soi freejazzillisen mystisesti aina klassisen musiikin vivahteihin ja progressiivisen rockin jyrähtelyihin asti. Tulevalta ’Vox Humana’ levyltä tuoretta materiaalia soittava septetti tuo keitokseensa jokaisen soittajan omat sävynsä ja tulkintansa Tomi Pekkolan sävellyksistä. Materiaali on sävelletty erityisesti ajatellen näiden loistavien kanssasoittajien ominaissaundia. Konserttikokonaisuus tuudittaa meditatiivisuudessaan ja herättelee yleisön primäärejä tuntemuksia.

Bull In a China Shop Ensemble:

Antti Lehtinen – klarinetti
Sirkku Mantere – viulu
Ville Kervinen – tenorisaksofoni
Tomi Pekkola – kitara, sävellykset
Matti Toikka – sähköbasso
Johannes Raikas – Kontrabasso
Antti Oinonen – rummut & perkussiot

Ilta alkaa Kotkan seudun musiikkiopiston rytmimusiikki-osaston ohjelmalla klo 19:00-19:30. Bull In a China Shop Ensemble klo 19:45-21:00.

www.kotkajazz.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön parkkipaikka, sekä esteetön sisäänkäynti ja esteettömät WC tilat. Esteetön sisäänkäynti sekä parkkipaikka ovat ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.

Myynti loppuu 18.3.2024 18:00.