EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kryptos (IN), The Hirvi

Kryptos (IN), The Hirvi Liput

INTIALAINEN HEAVY METAL -YHTYE KRYPTOS KAHDELLE KEIKALLE SUOMEEN Nahkaa, niittejä ja 80-luvun viboja tuoreella otteella – tervetuloa moshipitiin!

Bangaloren kaupungissa vuonna 1998 perustettu Kryptos saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen keikkailemaan. Yhtye tuo Nowhere to Run 2022 -kiertueensa Helsingin On The Rocksiin ja Tampereen Vastavirta-klubille.

Kitaristi-laulaja Nolan Lewisin johtama metallipartio on julkaissut pitkällä urallaan kuusi ylistettyä albumia ja kiertänyt maailmaa muun muassa Testamentin, Death Angelin ja Sacred Reichin kanssa. Itse asiassa Kryptos on ensimmäinen intialainen metalliyhtye, joka ylipäätään on tehnyt kiertueen Euroopassa. Tämä tapahtui vuonna 2010, kun yhtye oli solminut levytyssopimuksen saksalaisen AFM-yhtiön kanssa. Kryptos on soittanut sittemmin satoja keikkoja ympäri maailmaa, lämmitellyt lauteita Iron Maidenille, Kreatorille ja Exodusille ja herättänyt kiihkoa kivenkovana ja karismaattisena livebändinä. Tätä hevijuhlaa et halua jättää väliin!

Kryptosin Suomen keikat avaa helsinkiläinen thrash metalin klassikkoyhtye The Hirvi. Kiertueen toteuttaa Elektrik Products -ohjelmatoimisto.

KRYPTOS: NOWHERE TO RUN TOUR 2022
9.11.2022 Helsinki, On The Rocks + The Hirvi (FI)

Kryptos: Force of Danger -musiikkivideo:
https://www.youtube.com/watch?v=jaQuufDVYnk

Kryptos: Afterburner-musiikkivideo:
https://www.youtube.com/watch?v=VnwcFnQw8-U

The Hirvi: Killer Instinct -musiikkivideo:
https://www.youtube.com/watch?v=s1Sblk0_RyE

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 9.11.2022 19:00.