EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Krypta

Krypta Liput

Occult- ja suomirockia nerokkaasti yhdistelevä Krypta esiintyy On The Rocksissa elokuussa!

Iskelmällisiä koukkuja ja melodisia särökitaroita yhdistelevän Kryptan runollisen haikea sanallinen ilmaus kumpuaa mielen mystiikasta, kauhusta ja romantiikasta. Kryptan kappaleissa ihmismieli on kuin laakso, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää – omat harhaiset ajatukset johtavat poluille, joille ei koskaan tiennyt päätyvänsä kulkemaan. Kryptan maailmassa ajan ja paikan ulottuvuudet ovat yhtä ja tähän liittyy sanoitusten kaiken olevaisuutta pohtiva luonne. Melankoliasta huolimatta sanoituksissa on kuitenkin mukana aina ripaus toivoa.

Krypta on Tyrantti -yhtyeen biisintekijä ja kitaristi Henri Segerin sooloprojekti ja sen debyyttilevy Outo laakso julkaistiin marraskuussa 2023 Svart Recordsin toimesta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 17.8.2024 20:00.