EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ma 15.3.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kris Allen & David Cook (USA)

Kris Allen & David Cook (USA) Liput

Tapahtuma on siirtynyt 15.3.2021.

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.10.2020 mennessä.

______________________

American Idol -voittajat yhteiskeikalle Suomeen

Euroopan kiertueella myös Suomeen saapuvat David Cook ja Kris Allen ovat molemmat American Idol -kilpailun voittajia. David Cook voitti 7. American Idol tittelin kun taas Kris Allen oli 8. kauden voittaja.

Kris Allen on Arkansasin osavaltiosta kotoisin oleva amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Yliopisto-opiskelut kesken jättänyt Kris halusi ammattimuusikoksi, joten hän teki päivät töitä urheilukenkäkauppiaana ja illat esiintymällä Little Rockissa ja Fayettevillessä.

Texasin osavaltiossa syntynyt David Cook on pienestä saakka laulanut ja esiintynyt koulun toiselta luokalta saakka. David kävi koulunsa loppuun University Of Central Missourissa josta hän valmistui graafisen suunnittelun linjalta.

Suomessa kaksikko esiintyy akustisesti 15.3.2021 Helsingin keskustassa sijaitsevassa On The Rocksissa. Lippuja on rajoitetusti. Ennakkoon voi myös ostaa meet & greet -lippuja, joilla pääsee tapaamaan Davidin ja Krisin.

www.facebook.com/davidcook
www.facebook.com/KrisAllen

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Meet & Greet -tilaisuus järjestetään ennen keikkaa. Meet & Greet -lippu sisältää myös keikkalipun. Meet & Greet -asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle mahdollisia lisätietoja varten.

Myynti loppuu 15.3.2021 20:00.