EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.10.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Kotiteollisuus - Helvetistä itään + special guest: Radiopuhelimet

Kotiteollisuus - Helvetistä itään + special guest: Radiopuhelimet Liput

KOTITEOLLISUUS JUHLISTAA HELVETISTÄ ITÄÄN -LEVYÄ RYTMIKORJAAMOLLA!

Raskaamman suomirokin kärkinimiin kuuluva Kotiteollisuus-yhtye tekee loppuvuodesta 2023 platinaa myyneen Helvetistä itään -albuminsa 20-vuotiskiertueen.

Mikko Karmilan tuottama Helvetistä itään -albumi julkaistiin 2003 ja se sisältää muun muassa kappaleet Tämän taivaan alla, Raudanlujat, Yö päivää keinuttaa, Helvetistä itään ja Minä olen. Keikalla kuullaan myös muuta Kotiteollisuuden pitkällä uralla levyttämää materiaalia.

Kotiteollisuus on:

Jouni Hynynen
Janne Hongisto
Jari Sinkkonen
Miitri Aaltonen

Kiukaan Kotiteollisuudelle Rytmikorjaamolla kuumentaa kotimaisen rockin notkein jäärä, vuonna 1986 perustettu Radiopuhelimet. Yhtye juhlistaa uutta, järjestyksessään jo 16. albumiaan syksyisillä keikoillaan. Mielikuvituksellisen "Radiopuhelimet"-nimen saanut levy ilmestyy syyskuussa 2023 If Societyn kustantamana ja sisältää 11 kappaletta. Levyllä kuullaan muun muassa Joy Divisionin ja noiserockin ristisiitosta, Scandinavian action progea sekä vanhaa kunnon neofunkia. Tervetuloa viihtymään ja kiihtymään Radiopuhelimien omituisten rytmien tahdissa.

Aikataulu:
20:00 Ovet
20:45 Radiopuhelimet
22:00 Varjojen kesyttäjä – Kotiteollisuus varjotaideintro
22:15 Kotiteollisuus

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä [email protected] .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa

Myynti loppuu 14.10.2023 20:00.