EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7. - Su 10.7.2022  /  Närhilä  /  Ristiina

Kosmos Festival 2022

Kosmos Festival 2022 Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Olemme raskain sydämin päättäneet siirtää vuoden 2021 Kosmos Festivalin ensi vuodelle. Monet syyt johtavat tähän päätökseen.

Tärkein syistä on se, että haluamme tuottaa rakkaille Kosmonauteille huippuluokan festivaalikokemuksen ja se ei ole mahdollista tämän hetken tiedoilla tapahtumien järjestämisen mahdollisuuksista Suomessa.

Voit pitää lippusi ja käyttää sen vuoden 2022 Kosmos Festivalissa tekemättä mitään tällä hetkellä. Jos haluat palauttaa lippusi, voit tehdä sen Tiketissä tämän linkin kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Huomaa, että lipun palautus pitää tehdä ennen 2. elokuuta.

Kosmos Festival 2022 on suunniteltu pidettäväksi 7.-10. heinäkuuta tutuissa Ristiinan maastoissa. Olemme äärettömän kiitollisia kaikkien teidän luottamuksesta meidän organisaatioon ja tähän upeaan tapahtumaan, joka voidaan toivottavasti porukalla kokea taas ensi vuonna!

***

Alkuperäiselle päivämäärälle, vuodelle 2020 tai vuodelle 2021, ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.8.2021 mennessä.

www.ristiina.fi
www.kosmosfestival.fi

www.facebook.com/KosmosFest
https://instagram.com/kosmos_festival

www.kosmosfestival.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen päivitys 3 päivän lipuista 4 päivän lipuiksi

Voit päivittää jo olemassaolevan 3 päivän lippusi kaikille neljälle päivälle ostamalla 22,50 € hintaisen UPGRADE TICKET - TORSTAI -lipun. Säilytä myös alkuperäinen 3 PÄIVÄÄ -lippusi. Festivaalialueelle päästäksesi tarvitset molemmat liput.

Huom! UPGRADE TICKETin kanssa tarvitset voimassa olevan 3 PÄIVÄÄ -lipun, sillä ei yksinään ole pääsyä tapahtumaan.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Närhilä
52300, Ristiina