EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25. - La 27.7.2024  /  Korppoo  / 

Korpo Sea Jazz 2024

Korpo Sea Jazz 2024 Liput

25.–27.7.2024 Korpo Sea Jazz toivottaa Sinut tervetulleeksi!

Korpo Sea Jazz on rohkea, moderni ja paikoin kokeellinen tapahtuma, jonka ohjelma koostuu ajankohtaisista kotimaisen jazzin laatunimistä. Tämä tunnelmaltaan intiimi saaristofestivaali kutsuu jättämään kaupungin kauas taakse ja kokemaan Saaristomeren aidon kauneuden sekä tuntemaan luonnon läsnäolon. Kesän 2024 ohjelmiston taiteellisena johtajana toimii basisti Joonas Tuuri.

Kolmena festivaalipäivänä jazzia kuullaan muun muassa Korppoon keskiaikaisessa kirkossa, Aspön saaressa ja Paljasjalkapolulla, Korppoon taianomaisessa metsässä. Ohjelmistoon sisältyy myös paljon muita tapahtumia ilmaiskonserteista jameihin. Tutustu koko festiaalin ohjelmaan täältä.

***

Pelasta Itämeri!

John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö toteuttaa konkreettisia Itämeren pelastustoimia meren rehevöitymisen ja luontokadon pysäyttämiseksi. Tule mukaan tekemään hyvää ja lisää lipun hintaan valitsemasi lahjoitussumma säätiön meriympäristötyölle.

Lue lisää John Nurmisen Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi
Säätiön rahankeräyslupa: www.johnnurmisensaatio.fi/tietoa-meista/rahankeraysluvat

www.korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 6-vuotiaat veloituksetta.

Pääkonsertin esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Bosse Mellberg, [email protected], 0405643975

Korppoo