EN  FI  SV
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lna)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

To 25. - Lö 27.7.2024  /  Korpo  / 

Korpo Sea Jazz 2024

Korpo Sea Jazz 2024 Biljetter

25.–27.7.2024 Välkommen till Korpo Sea Jazz!

En djärv, modern och stundvis även experimentell Korpo Sea Jazz -festival har arrangerats sedan år 1989. Med heta inhemska jazznamn på programmet lockar den intima skärgårdsfestivalen att lämna stadslivet bakom sig för att uppleva Skärgårdshavets genuina skönhet och känna naturens närvaro. Här får publiken helhjärtat njuta av både sol och musik! Som konstnärlig ledare för sommaren 2024 fungerar basisten Joonas Tuuri.

Under den tre dagar långa festivalen kan man lyssna på jazz i bland annat den medeltida kyrkan i Korpo, i Aspö kapell och i den förtrollande skogen vid Barfotastigen. I programmet ingår också andra tillställningar allt från gratiskonserter till jamsessioner. Bekanta dig med hela programmet här.

***

Rädda Östersjön!

John Nurminens Stiftelse har som mål att rädda Östersjön och dess arv för kommande generationer. Stiftelsen förverkligar konkreta skyddsåtgärder för Östersjön för att stoppa eutrofieringen av havet samt förlusten av den biologiska mångfalden. Du kan vara med och göra gott genom att lägga till ett valfritt donationsbelopp till förmån för stiftelsens havsmiljöarbete.

Läs mer om John Nurminens Stiftelse: www.johnnurmisensaatio.fi/sv
Stiftelsens medelinsamlingstillstånd: www.johnnurmisensaatio.fi/sv/om-oss/penninginsamlingstillstand

www.korposeajazz.fi


Åldersgräns: Ingen åldersgräns

Gratis ingång för barn under 6 år.

Korpo