EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.7.2023  /  Korpo Gård  /  Korppoo

Korpo Sea Jazz 2023
Jussi Fredriksson Trio: Archipelago Sea Tales

Korpo Sea Jazz 2023 Liput

Festivaali-perjantain ohjelmassa kuullaan Jussi Fredriksson trion tyylikästä ja herkkää pohjoismaista jazzia. Flyygelistä, rummuista ja kontrabassosta koostuva kolmikko soittaa Korpo Gårdenin salongissa klo 19.00.

Kansainvälisesti kiitetyn Jussi Fredriksson Trion projekti Archipelago Sea Tales kertoo karun kauniita tarinoita maailman upeimmasta saaristosta. Pianisti Jussi Fredriksson sävelsi koronapandemian aikana triolle uuden ohjelmiston, johon säveltäjä kaivoi inspiraatiota koskettavista teemoista, aina saariston romantiikasta Saaristomeren luonnonkatastrofiin.

Kantaaottavan Archipelago Sea Tales -albumin kappaleet saivat alkunsa Aspössa, Nauvossa, Brännskärissä, Gullkronassa ja muissa ulkosaariston upeissa saarissa. Fredriksson sävelsi levylle myös valssin, joka on omistettu pianistin toiselle kodille, kesämökille Korppoossa. Korpo Waltz on myös Archipelago Sea Jazz -festivaalisarjan tunnussävelmä. Tunnelmallisten balladien lisäksi ohjelmistossa on myös räiskyvää menoa.

Basisti Jori Huhtalan ja rumpali Mika Kallion täydentämä Jussi Fredriksson Trio on ollut koossa jo 10 vuotta. Kansainvälisiä estradeja kiertänyt kokoonpano on hioutunut vuosien varrella huippuunsa. Trio on muodostunut Fredrikssonille tärkeäksi ilmaisukanavaksi, jonka kautta hän ilmaisee musiikillisen sanomansa. Saaristomusiikkia
uudessa asussa.

Jussi Fredriksson - piano
Jori Huhtala - basso
Mika Kallio - rummut

www.jussifredriksson.com

www.korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Kuva: Aleks Talve

Korpo Gård
Korppoontie 6, 21710, Korppoo