EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

To 20. - Lö 22.7.2023  /  Korpo  / 

Korpo Sea Jazz 2023

Korpo Sea Jazz 2023 Biljetter

Korpo Sea Jazz 20.-22.7.2023

Korpo Sea Jazz 2023 avslutas med lördagskvällens program. Vi får höra den enastående vokalisten Nina Mya och gitarrvirtuosen Varre Vartiainen och deras respektive band. Huvudkonserten arrangeras i Skärgårdscentrum Korpoströms fina miljö.

Varre Vartiainen Almost Standards Acoustic Live med sin rock attityd öppnar konserten. I Varre Vartiainens grupp ingår namn som hör till den inhemska absoluta jazzeliten. I Vartiainens kompositioner ges plats för musikernas mångsidiga kunnande och ”Swinging Groove”.

Som kvällens andra band får vi höra Korpo Sea Jazz 2023 konstnärliga ledare Nina Mya. Den prisbelönta vokalisten bjuder på låtar från albumet, ”Just Another Lonely Soul” som släpptes år 2021. Vi får också höra andra låtar av Mya och njuta av hennes tekniska begåvning och djupmörka röst.

Efter konserten serveras en delikat buffé då jazz-diggarna kan ladda upp för den jamsession som avslutar Korpo Sea Jazz 2023. Biljetter till buffé-bordet bör bokas på förhand och säljs inte vid dörren.

Säkra din plats på den stämningsfulla festivalen genom att köpa din biljett i förväg!

Program:

Lör 22.7. kl. 19:00
Huvudkonsert: Nina Mya och Varre Vartiainen @ Skärgårdscentrum Korpoström, Korpo

***

Rädda Östersjön!

John Nurminens Stiftelse har som mål att rädda Östersjön och dess arv för kommande generationer. Stiftelsen förverkligar konkreta skyddsåtgärder för Östersjön för att stoppa eutrofieringen av havet samt förlusten av den biologiska mångfalden. Du kan vara med och göra gott genom att lägga till ett valfritt donationsbelopp till förmån för stiftelsens havsmiljöarbete.

Läs mer om John Nurminens Stiftelse: www.johnnurmisensaatio.fi/sv
Stiftelsens medelinsamlingstillstånd: www.johnnurmisensaatio.fi/sv/om-oss/penninginsamlingstillstand

www.korposeajazz.fi


Åldersgräns: Ingen åldersgräns
Korpo