EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.7.2021  /  Paljasjalkapolku  /  Korppoo

Korpo Sea Jazz 2021
Herrala-Lötjönen Duo

Korpo Sea Jazz 2021 Liput

Ville Herrala - basso
Antti Lötjönen - basso

Suomalaisen jazzbasismin työmyyrät Antti Lötjönen ja Ville Herrala lyövät hynttyyt yhteen duon muodossa metsäkonsertissa. Kahden kontrabasistin yhteiskonsertit ovat poikkeuksellisia, ei siis ihme etteivät nämä tuhansia keikkoja soittaneet veteraanit ole juuri koskaan aiemmin kohdanneet samalla lavalla. Luvassa on kiehtova musiikillinen matka kahden sukupolvensa arvostetuimman bassotaiteilijan keskustellessa soittimiensa välityksellä, välillä sävelletyn materiaalin muodossa, välillä vapaasti improvisoiden. Riskejä kaihtamatta. Paljasjalkapolun varrella sijaitsevat taideteokset tarjoavat konsertille myös aivan uusia ulottuvuuksia. Nähdään metsässä!  

korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 21:30

Hirvonen - Mattila DUO 23.7.2021 tapahtuman esiintyjät ovat muuttuneet.

Korvaavana artistina nähdään Saku Mattila - Tuomo Dahlblom.

Valitettavasti Olli Hirvonen ei pääse matkustamaan Yhdysvalloista Suomeen.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.

Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.7.2021 mennessä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Paljasjalkapolku
Österretaisintie 120, 21710, Korppoo