EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.7.2021  /  Korpo Gård  /  Korppoo

Korpo Sea Jazz 2021
Thelonious

Korpo Sea Jazz 2021 Liput

THELONIOUS

Kadi Vija (voc)
Seppo Kantonen (pno)


Duo Vija ja Kantonen on vuoden verran ja muutamien konserttien myötä kypsytellyt esitystään Thelonious Monkin ainutlaatuisista kappaleista. Vaikka teema voi olla klisee, nämä laulut eivät todellakaan ole sitä. Ne kuuluvat jazzin historian luovimpiin sävellyksiin. Kuten nämä laulut, myös duon esitykset muuttuvat joka konsertissa. Vijan laulajan kyvyt tukevat Kantosen musiikillista seikkailua. Vija on armoitettu improvisoija, joten musiikillista voimaa löytyy yllin kyllin. Yleisölle tarjotaan myös Monkin vähemmän tunnettuja helmiä, kuten hänen ainoa ¾ -tahtilajiin sävelletty Ugly Beauty.

korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Hirvonen - Mattila DUO 23.7.2021 tapahtuman esiintyjät ovat muuttuneet.

Korvaavana artistina nähdään Saku Mattila - Tuomo Dahlblom.

Valitettavasti Olli Hirvonen ei pääse matkustamaan Yhdysvalloista Suomeen.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.

Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.7.2021 mennessä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Korpo Gård
Korppoontie 6, 21710, Korppoo