EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.7.2021  /  Kommunalgården  /  Korppoo

Korpo Sea Jazz 2021
Pääkonsertti: Kaisa Mäensivu - Joe Peri - Yllätysvieras X + Max Zenger Globus

Korpo Sea Jazz 2021 Liput

Kaksi orkesteria

Kaisa Mäensivu - Joe Peri - Yllätysvieras X

Laulun ja vibrafonin harvinainen yhdistelmä luo kirkkaan ja tuoreen soundin, jonka ympärille kolme huippumuusikkoa saavat aikaan svengaavan ja virtuoottisen kokonaisuuden. Mäensivun kokoamassa triossa on vankkaa kokemusta laulajien kanssa työskentelystä: newyorkilaisrumpali Joe Peri on levyttänyt Tony Bennettin kanssa, ja yllätysvieraamme on työskennellyt Sarah Vaughnin kanssa. Trion eri sukupolvista ja maailman kolkista tulevat jäsenet juhlistavat yhdessä jazzmusiikin moninaisuutta ja sen heille tarjoamaa yhteistä musiikillista kieltä. Esitettävä ohjelmisto koostuu trion jäsenten sävellyksistä, jazzstandardeista sekä Mäensivun suomenkielelle käännetämistä jazzlauluista.

MAX ZENGER GLOBUS

Max Zenger (sax)
Kasperi Sarikoski (trb)
Mikael Myrskog (pno)
Heikko Remmel (bs)
Anssi Tirkkonen (drs)


Max Zenger Globus luo maailmaan uutta etsivää ja ajatuksia herättävää musiikkia. Globuksen musiikkia voisi kuvata sanoilla vapaus, rohkeus ja vastakohdat, jotka nivoutuvat yhteen ja luovat suuremman musiikillisen kokonaisuuden. Vuonna 2016 perustetun jazzkvintetin luonnosta inspiraationsa saava ja monitahoinen musiikki luo futuristisen ja rikkaan äänimaailman.

Max Zenger Globus voitti vuonna 2018 eurooppalaisten, kansallisten radioasemien bändikilpailun arvostetuilla Jazz in Marcial -festivaaleilla Ranskassa.

korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Hirvonen - Mattila DUO 23.7.2021 tapahtuman esiintyjät ovat muuttuneet.

Korvaavana artistina nähdään Saku Mattila - Tuomo Dahlblom.

Valitettavasti Olli Hirvonen ei pääse matkustamaan Yhdysvalloista Suomeen.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.

Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.7.2021 mennessä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Kommunalgården
Verkanvägen 2, 21710, Korppoo