EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 21.7.2021  /  Café Köpmans  /  Nauvo

Korpo Sea Jazz 2021
Kasperi Sarikoski Solo

Korpo Sea Jazz 2021 Liput

KASPERI‌ ‌SARIKOSKI‌ ‌SOLO‌ ‌

Nuoresta iästään huolimatta Kasperi Sarikoski (s.1988) ei suurempaa esittelyä kaipaa. Hän kuuluu kiistattomasti maamme johtavien ja valovoimaisten muusikoiden joukkoon.

Sibelius-Akatemian jazz-osastolta akateemisen uran aloittanut ja Juilliard Schoolissa maisterin tutkinnon viimeistellyt pasunisti loistaa niin bigbandin riveissä kuin solistinakin.

Soolokonserttiaan varten Sarikoski on luonut mielenkiintoisen konseptin: hän esittää vain hyviä kappaleita! Ohjelmaa voisi kutsua "saariston silakkasalaatiksi", johon on valikoitunut sekä amerikkalaisia että kotimaisia evergreenejä ja jazzklassikoita. "Soolokonsertti on aina iso haaste esiintyjälle. Siinä joutuu todella laittamaan itsensä likoon ja venymään luovuuden äärirajoille, jotta yleisön mielenkiinto säilyy konsertin loppuun asti", Sarikoski miettii. 

korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Hirvonen - Mattila DUO 23.7.2021 tapahtuman esiintyjät ovat muuttuneet.

Korvaavana artistina nähdään Saku Mattila - Tuomo Dahlblom.

Valitettavasti Olli Hirvonen ei pääse matkustamaan Yhdysvalloista Suomeen.
Ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.

Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.7.2021 mennessä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Café Köpmans
Rantapolku 3, 21660, Nauvo