EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 24.7.2021  /  Aspön kappeli  /  Parainen

Korpo Sea Jazz 2021
Mäensivu - Peri

Korpo Sea Jazz 2021 Liput

MÄENSIVU - PERI

Kaisa Mäensivu (bs)
Joe Peri (US) (drs)


Jos olet merellä liikenteessä veneellä, käännäpä kurssi kohti idyllistä Aspöön satamaa. Mäensivu - Peri duon vangitseva konsertti on yksi tämän kesän kohokohdista. Tai mikset tekisi ulkosaariston kauneinta konserttiristeilyä m/s Amandalla Korpoströmistä? Olemme järjestäneet venekuljetuksen Korppoo-Aspö-Korppoo välillä. Paikkoja venekuljetuksessa on rajoitetusti, joten hankithan omasi viipymättä.

Konsertin lisäksi paikan päällä on aikaa tutustua idylliseen Aspön saaristokylään. Kalapuodissa voit nauttia kupposen kahvia ja ostaa tuliaisiksi vaikkapa lämmintä savukalaa. Myös herkullinen kalakeittolounas on tarjolla venevajassa ennen konsertin alkua.

Pelkän konserttilipun hinta on 25 euroa sisältäen käsiohjelman. Mikäli valitset elämyksellisen ulkosaariston venekuljetuksineen m/s Amandalla Korpoströmistä Aspön saarelle ja takaisin, lipun hinta kuljetuksineen on 65 euroa.

korposeajazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00

‌Venekuljetus: Korpoström‌ ‌-‌ ‌Aspö‌ ‌-‌ ‌Korpoström‌ ‌

Venekuljetus‌ ‌Korpoströmistä‌ ‌12.30.‌
Vene‌ ‌takaisin‌ ‌Korpoströmissä‌ ‌18.00‌ ‌

 

Myynti loppuu 24.7.2021 14:30.
Aspön kappeli
Aspö, Parainen