EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.12.2020

Korjaamon lahjakortti

Korjaamon lahjakortti Liput

Korjaamo Culture Factory on elävän kulttuurin koti vanhassa tunnelmallisessa ratikkahallissa Helsingin Töölössä. Korjaamon lahjakortilla voit lunastaa lippuja kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin tapahtumiin. Tämä lahja sopii kaikille kulttuurin nälkäisille, jotka hengittävät vapaammin musiikin, laadukkaiden tapahtumien ja erinomaisen ruuan parissa. Korjaamo tarjoaa sielun ja ruumiin ravintoa ympäri vuoden.

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin Tiketissä myynnissä oleviin Korjaamon tapahtumiin. Kortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikilla Tiketin myyntipisteillä ja nettikaupassa (www.tiketti.fi) sekä Korjaamon neuvonnassa (Töölönkatu 51B). HUOM: Lahjakortti ei käy ovilipunmyynnissä!

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.  

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Maksu tapahtuu e-maksulla (Nordea, OP, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, Tapiola, S-pankki, sekä Visa ja Mastercard). Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Kulttuuritehdas Korjaamo, Galleria
Töölönkatu 51, 00250, Helsinki