EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.11.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: Stoned Statues

Korjaamo 360°: Stoned Statues Liput

Sakara Recordsin tuorein kiinnitys, vaihtoehtometalli-yhtye Stoned Statues nousee Korjaamo 360°-lavalle marraskuussa!

Stoned Statuesin tarina starttasi vuonna 2019, kun lapsuudesta asti yhdessä musiikkia tehneet 22-vuotiaat Allu Tanskanen ja Markus Hakala tapasivat ikätoverinsa Jenna Kosusen Ahlmanin musiikkilinjalla Tampereella.

Yhtye treenasi tiiviisti ja alkoi buukkaamaan keikkoja itse ympäri Suomen. Lukuisten soitettujen iltamien jälkeen yhtye sai slotin Smuggler Rock -festivaaleilta, jossa yhtyeen keikka vakuutti paikan päällä olleen yleisön, muut esiintyvät artistit ja muutaman musiikkitoimittajan; puskaradion kautta saaman hehkutuksen kautta Sakara Records päätyi sainaamaan bändin nopeasti.

Stoned Statuesin musiikki on yhdistelmä punk-asennetta ja alternativemetallia tarttuvilla laulumelodioilla. Yhtyeen ylistetty debyyttialbumi ilmestyi keväällä 2022 Sakara Recordsin kautta.

”Bändin otteissa on voimaa, vimmaa, groovea, dynamiikkaa ja tarttuvuutta. Kappaleiden kirjo on monipuolinen ja vaikutteita otetaan monista suunnista, mutta lopputuloksesta ei tule päämäärätöntä, sinne tänne poukkoilevaa sillisalaattia.” -Vesa Siltanen, Soundi
Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Yhteistyössä Radio Helsinki.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Myynti loppuu 4.11.2022 20:00.