EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 24.11.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: pyy

Korjaamo 360°: pyy Liput

Postmodernia popmusiikkia kirjoittava lauluntekijä-tuottaja pyy soittaa ensimmäisen keikkansa Helsingin Korjaamon 360°-lavalla torstai-iltana 24.11.2022. Johanna Kustannukselle levyttävän pyyn omaleimaisissa popkappaleissa yhdistyvät ’raivointiimit’ sanoitukset, nykivät rytmit ja valtavat kertosäkeet. Korjaamon keikka on albumin levynjulkaisukonsertti.

pyyn debyyttialbumi Maailma lopu ilmestyy perjantaina 28. lokakuuta 2022. pyy on tuottanut albumin yhdessä Ruusut- ja Rubik-tuottaja Artturi Tairan kanssa. Albumilla kuullaan muun muassa saksofonisti Linda Fredrikssonia, trumpetisti Verneri Pohjolaa, Sibelius-lukion tyttökuoroa sekä useampia sampleja.

”Albumin henkinen alaotsikko on ’Mä haaveilen vallankumouksesta’ – jälkikäteen huomaan levyn käsittelevän toivetta radikaalista muutoksesta yhtä aikaa henkilökohtaisella ja globaalilla tasolla”, pyy avaa ja lisää levyä innoittaneen mm. Anna Eriksson, Peter Hujar, Maggie Nelson, Tatu Rönkkö, Byron Katie, Elisa Gabbert, Lordi ja Francesco Risso.

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta

Yhteistyössä Radio Helsinki.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.