EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.10.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: Hermanos Gutiérrez (EQ/CH)

Korjaamo 360°: Hermanos Gutiérrez (EQ/CH) Liput

Herkkua tarjolla elokuvallisen instrumentaalimusiikin ystäville - Hermanos Gutiérrez (EQ/CH) ensimmäistä kertaa Suomeen lokakuussa!


Elokuvallista instrumentaalimusiikkia soittava Hermanos Gutiérrez saapuu Realismo Mágico -kiertueensa myötä Suomeen lokakuussa. 1950-luvun latinalaisamerikkalaisesta soundimaailmasta ja western-musiikista inspiroitunut veljesduo esiintyy Helsingissä Korjaamon Kulmasalissa Korjaamo 360°-klubilla 15. lokakuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 23. helmikuuta.Equadorilais-sveitsiläisten Alejandro ja Stephan Gutiérrezin muodostaman Hermanos Gutiérrezin musiikissa kuuluu pitkäaikainen innostus 1950-luvun latinalaisamerikkalaiseen musiikkiin, kuten boleroon, tangoon ja pasilloon. Veljekset pyrkivät välittämään musiikissaan samaa rakkautta ja intohimoa, jolla heidän isoisänsä Luis Gutiérrez tapasi fiilistellä equadorilaislaulaja Julio Jaramillosin laulamaa kappaletta "Nuestro Juramento".Hermanos Gutiérrez on julkaissut neljä studioalbumia. Tuorein albumi, Zürichissä äänitetty "Hijos del Sol" ilmestyi vuonna 2020.

Illan aikana levymusiikista vastaa Dj Klaus Wing.

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta

Yhteistyössä Radio Helsinki

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21.00
Showtime 22:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Myynti loppuu 15.10.2022 21:00.