EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.4.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: Erki Pärnoja (EST) + Lake Jons (soolo)

Korjaamo 360°: Erki Pärnoja (EST) + Lake Jons (soolo) Liput

Erki Pärnoja (EE) julkaisee uuden albuminsa 'Volga: Six Pieces for Piano' 29. maaliskuuta - levynjulkaisukonsertti Helsingin Korjaamolla 29. huhtikuuta!

Palkittu virolainen säveltäjä ja multi-instrumentalisti Erki Pärnoja julkaisee 29. maaliskuuta kuudennen studioalbuminsa Volga: Six Pieces for Piano. Kansainvälisenä pianopäivänä ilmestyvä levy sisältää nimensä mukaisesti kuusi pelkälle pianolle sävellettyä instrumentaalikappaletta. Mukana on aiemmin julkaisemattomia sävellyksiä lähes 15 vuoden takaa, uudelleenäänitettyjä versioita jo julkaistuista kappaleista sekä kaksi aivan uutta teosta.

"Albumin nimikkokappale on sävelletty Ruotsissa keväällä 2008. Volga on tarina mahtavasta joesta, joka vei perheeni vuonna 1940 tuntemattomaan maahan - kauas pois kaiken tutun ja rakkaan luota. Se kertoo siskosta ja veljestä, jotka joki erotti. He muistavat toisensa juuri ja juuri, mutta yhteys on katkennut. Kumpikaan ei enää kuuntele, tunne tai ymmärrä toistaan.", kertoo Pärnoja.

Artisti saapuu levynjulkaisukonserttiin Helsingin Korjaamon Kulmasalin uudelle 360° -klubille perjantaina 29. huhtikuuta. Korjaamo 360° -klubi tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta. Konsertin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Erki Pärnoja tunnetaan kansainvälistäkin mainetta niittäneen taidepop-yhtye Ewert and the Two Dragons -yhtyeen kitaristina. Soolourallaan Pärnoja on keskittynyt vaihtoehtoisempaan ja kokeilevampaan instrumentaalimusiikkiin.

Artistin elokuvalliset teokset yhdistelevät dream popia ja nykyklassista vangitsevalla tavalla. Pärnoja esiintyi edellisen kerran Suomessa viime kesän Kesärauha-festivaalilla Turussa.


Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta

Yhteistyössä Radio Helsinki

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.