EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: Black Lizard, Kap Kap

Korjaamo 360°: Black Lizard, Kap Kap Liput

Rockyhtyeet Black Lizard sekä Kap Kap nähdään yhteiskeikalla Korjaamon 360°-klubilla lokakuussa

Black Lizard:

Helsinkiläisyhtye Black Lizard on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kotimaisen psykedeelisen rockin mielenkiintoisimmista nimistä. Yhtyeen kovaääninen proto-punkia ja psykedeliaa yhdistelevä soundi on vakuuttanut niin indie-diggareita kuin raskaamman rockin ystäviä ympäri maailmaa jo kymmenen vuoden ajan.

Nykyään brittiläiselle Fuzz Club Recordsille (The Jesus And Mary Chain, King Gizzard & Lizard Wizard) levyttävä bändi on pari vuotta rauhassa työstänyt kesäkuussa julkaistua neljättä albumiaan "Heads". Siinä missä bändin edellinen levy seikkaili 60-luvun psykedeliassa, palaa Black Lizard nyt takaisin suoraviivaisemman garagerockin pariin.

Kap Kap:

Pohjolan suuri salaisuus, omaperäisempiin rock-yhtyeisiin lukeutuva, pitkästi yli vuosikymmen sitten perustettu Kap Kap naittaa yhteen omintakeisesti rämisevän vaihtoehtopaahdon, siirappiset melodiat ja hallitun rock ’n’ roll-kaaoksen, joiden keskellä vellovat levottomuutta herättävät tarinat kertovat kovista kohtaloista, vieraantumisesta, kaukokaipuusta, agenteista ja sen sellaisesta.

Kap Kap valmistelee uutta levyä ja tulee julkaisemaan singlen tai pari loppuvuodesta. Bändin uusin julkaisu on vuoden 2020 LP Walk Beside Me. Tällä hetkellä harvakseltaan keikkailevan Kap Kapin esiintymiset ovat äänekkäitä ja primitiivisiä, säännöttömiä seremonioita.

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Yhteistyössä Radio Helsinki.

Facebook
Instagram
Spotify

YouTube: Saigon | I Don't Like Dreaming | Jimmy's Tale

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Showtime klo 20:30

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.