EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Korjaamo 360°: Aki Rissanen - Hyperreal, Support: Sergio Castrillón, live visuals Paola Figueroa Guzman

Korjaamo 360°: Aki Rissanen - Hyperreal, Support: Sergio Castrillón, live visuals Paola Figueroa Guzman Liput


Helsinki, Tukholma, Lyon ja Istanbul- uuden Hyperreal -yhtyeen musiikki on kotoisin monesta paikasta. Tätä nykyä Ranskassa paljon vaikuttavalla Rissasella ja Euroopan tärkeimpiin trumpetisteihin lukeutuvalla Pohjolalla on pitkä musiikillinen historia takanaan ja usein he ovat esiintyneet myös kahdestaan. Niinikään Rissanen on soittanut duona ruotsalais-turkkilaisen rumpalin, ruotsalaispasunisti Nils Langrenin yhtyeestä tunnetun Robert Ikizin kanssa. Uudessa kokoonpanossa kahdesta duosta syntyy trio, joka yhdistelee häpeilemättömän kuulasta pohjoismaista jazzilmaisua, Lähi-idän soittimia ja rytmejä, elektroniikkaa sekä 90-luvun alun breakbeatteja.

Tämän uuden yhtyeen ensimmäinen konsertti nähdään Korjaamolla osana Nomads Festivaalin ohjelmaa. Konsertin avaa kokeellisen improvisoidun musiikin taituri Kolumbialainen Sergio Castrillón, ja Hyperral konserttia säestää live-visuaaleilla videotaiteilija Paola Figueroa Guzman. 

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Hyperreal:
Aki Rissanen koskettimet, sävellykset
Verneri Pohjola trumpetti
Robert Ikiz rummut

Yhteistyössä Radio Helsinki.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19.00

Liput ovelta 15/25 €, mikäli jäljellä. (Halvempi hinta opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja varusmiehille.)

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Myynti loppuu 30.9.2022 19:00.