EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.2.2020  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Konfuusio-festivaali

Konfuusio-festivaali Liput

No Fear Agency, Artlab ja Sirja & Konfuusio ylpeänä esittävät:

Konfuusio-festivaali

Konepajasalin valtaa helmikuun puolessa välissä aistit räjäyttävä Konfuusio-festivaali, joka on suora vastalause keikkapaikkojen katoamiselle sekä keskustelunavaus valtavirran ulkopuolisen live-musiikin tarpeelle.

Konfuusio-festivaali on korkealaatuisen marginaalimusiikin festivaali, joka antaa mahdollisuuden taiteentekijöille ja -kuluttajille kohdata, vaikuttaa ja kommunikoida. Yhden päivän festivaali tuo yhteen kahdeksan yhtyettä ja artistia. 

 

Illan aikana kolme yhyettä/artistia julkaisee uutta musiikkia: 

Helsinkiläinen taiderockyhtye Sirja & Konfuusio julkaisee toisen albuminsa Tämä aika. Sirja & Konfuusion musiikki yhdistelee laulaja-lauluntekijämusiikkia, klassiselle musiikille tyylinmukaista dynamiikkaa ja agogiikkaa psykedeeliseen rock-estetiikkaan ja -yhtyesoittoon.

Lapista Helsinkiin saapuva muoniolainen Kai-Jorma julkaisee neljännen sooloalbuminsa Remus Animatronik. Lappi-lofin lipunkantajan keikkaa vauhdittaa levyn musiikkiin tehty elokuva.

Elektronisesta musiikista väitöskirjaansa kirjoittava Jarmo Huhta julkaisee sooloalbuminsa. Huhdan tummanpuhuva ilmaisu poimii vaikutteita elokuvamusiikista, dronesta, modernista klassisesta musiikista, neofolkista ja free-jazzista.

 

Illan aikana kuullaan myös:

Kahdeksanhenkinen taidepop-yhtye Kolibre, jonka musiikissa yhdistyy orgaaninen livesoitto, tumma elektroninen äänimaisema, downtempo ja proge. Helsinkiläinen ryhmä julkaisi loppuvuodesta 2019 Valveuni-tuplasinkun ja samaa nimeä kantavan lyhytelokuvan.

Helsinkiläinen Antti, Jussi ja Villen musiikki on elämysmatka tieteen, taiteen ja tunteen kompleksisuuteen ja diversiteettiin. Itse kappaleet ovat kuitenkin ennen kaikkea helposti lähestyttävää, suomenkielistä rytmikästä poppia. Psykedeelisen hämmentävä ja tanssittava AJV julkaisee debyyttialbuminsa vuoden 2020 aikana.

Lisäksi illassa kuullaan juuri debyyttilevynsä julkaissut laulaja-lauluntekijä Liila Jokelin, kokeellista elektropoppia soittava Kyyn eleet sekä Weri.

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali on yhtyeen Sirja & Konfuusion säveltäjä-sanoittaja ja nokkanaisen Sirja Puurtisen ideoima konsepti, jonka tarkoitus on edesauttaa uuden musiikin saavutettavuutta, luoda vapaa, ennakkoluuloton ilmapiiri ja vuorovaikutus tekijöiden sekä yleisön kesken ja edistää tasokkaiden tekijöiden yleisömäärää.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

18.00 Weri
19.00 Liila Jokelin
20.00 Kai-Jorma
21.00 Kolibre
22.00 Jarmo Huhta
23.00 Sirja & Konfuusio
00.00 Kyyn eleet
01.00 Antti Jussi ja Ville

 

Facebook-tapahtuma täällä.

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki