EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.8.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Konala Cartelli

Konala Cartelli Liput

Tänä vuonna 20-vuotista juhlataivaltaan viettävä Konala Cartelli saapuu Kutoselle.

Konala Cartelli on luultavasti menestynein omakustannebändi Suomen hiphop-kentällä. Jo uransa alkuvuosina Konala Cartelli esiintyi legendaarisilla Pipefesteillä (2003, 2004 ja 2006), jossa yleisö oli järjestäjien mukaan useampana vuotena koko festareiden kolmanneksi suurin, jättäen jälkeensä vain illan pääesiintyjät.

Konala Cartelli jäi määrittelemättömälle keikkatauolle vuoden 2006 keikkojen jälkeen, koko ajan kuitenkin musiikkia tehden. Seuraava julkaisu kuultiin 2011 loppupuolella, kun yhtyeen comebackin ensimmäinen aalto "Jep Jep Joo"-sinkun myötä rantautui. Kappale on kerännyt soittoja Youtubessa ja Spotifyssä jo yli 2,5 miljoonaa.

Vuonna 2018 yhtye ilmoitti paluustaan keikkalauteillaja kesäkuussa KC veti comeback-keikan täyteenpakatulla legendaarisella Tavastialla ja siitä kuukautta myöhemmin julkaistiin "Huudit" -single. Saaga jatkui KC:lle ominaisen huumorin ja testosteronin höystämällä "Macholla", joka rikkoi juuri miljoonan kuuntelukerran rajan. Syksyllä 2021 "Miami" -single on saanut myös mainion vastaanoton, soiden mm. Suomioräpillä säännöllisesti.

Juhlavuoden keikoilla päästellään täydellä teholla sekä filistellään "Suomiräpin Wu-Tang Claniksikin" tituleeratun KC:n vanhoja ja uusia klassikoita.

Illan DJnä toimii mm. Masta Acen kanssa Eurooppaa kiertänyt Loasteeze.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus