EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.9.2024  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Kolme Miestä ja Maybe?

Kolme Miestä ja Maybe? Liput

Kolme Miestä ja Maybe? -stand up -kiertue on nimensä mukaisesti kolmen palkitun, ylistetyn ja taatusti omanlaisensa mieskoomikon yhteiskiertue. Tämän riemastuttavan kombon keikoilla on luvassa yllätyksiä, vastakohtaisuuksia ja ripaus outoutta - sekä tietysti takuuvarmoja nauruja. Keikoilla esiintyvät kolme miestä sekä bonuksena ”maybe”, vieraileva sankari , joka voi illasta riippuen joko olla joku, tai olla olematta... Tämä selviää vain tulemalla paikan päälle ja katsomalla koko show!

TEURiS

Vuoden stand up -tulokas -kilpailun finalisti, myöhemmin koko Suomen stand up -alan omaperäisimmäksi ja omituisimmaksi tituleerattu, jo lähes kulttimaineen saavuttanut esiintyjä!

Robert Pettersson

Mustan one liner -komiikan mestari, Synkäksi Lunastajaksikin kutsuttu Nelosen Stand Up!`-ohjelman vakiokasvo ja vuoden stand up -tulokas -tittelillä sekä Naurun Tasapaino -kisan voitolla aikanaan palkittu koomikko.

Toni Jyvälä

Ylellä esitetyn Naurun Tasapaino -stand up -kilpailun finalisti, Nelosen Stand Up! -ohjelmassa sekä lähes kaikilla Suomen stand up -klubeilla ja -lavoilla nähty kiertueiltojen energinen isäntä! Siinä missä kiertueen kaksi muuta tähteä avaavat absurdeja maailmojansa lyömättömän lakonisella otteella, on Tonin komiikka vilkkaudellaan aivan toista maata!

...ja Maybe?

Voi olla joku, tai ei kukaan...

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Esityksen kesto n. 1 h 30 min sisältäen väliajan.

Myynti loppuu 13.9.2024 23:59.