EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3. - La 4.4.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Kolmannen Asteen Viikonloppu

Kolmannen Asteen Viikonloppu Liput

KOLMANNEN ASTEEN VIIKONLOPPU HELSINGIN KUUDENNELLA LINJALLA 3.-4. HUHTIKUUTA!

Kolmannen Asteen Viikonloppu järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingin Kuudennella Linjalla!

Tampereen ja Helsingin klubeilla paikkansa vakiinnuttanut Kolmannen Asteen Klubi valtaa Helsingin Kuudennen Linjan huhtikuussa Kolmannen Asteen Viikonlopun muodossa. Kolmannen Asteen Klubien pääasiallisena tehtävänä on edesauttaa indie- ja underground-musiikkikulttuuria. Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna näitä edellämainittuja vaihtoehto-skenen yhtyeitä on tarjolla täyslaidallinen.

Torstaina juhlat alkavat Helsingin Siltasessa pre-partyjen muodossa. Torstai-illan aikana Siltasen lavalla nähdään The MES, Teini-Pää sekä MEAL!

Kolmannen Asteen Viikonlopun perjantaina Kutosen lavalla nähdään mm. Lopunajan mies -yhtyeessä kitaraa soittaneen Harri Lindin äärimmäistä svengiä tihkuva elektronisvivahteinen rock-akti Kaita Isäri Seppälä, YleX:n Nosteessa ja soittolistoilla sekä Soundin Tarkkailuluokalla nähty ja kuultu, energiaa, vimmaa ja punk-asennetta todentava rockyhtye Luukas Oja sekä maaliskuussa uuden Uusi Yhtye -albuminsa julkaiseva, energisen levollista maailmanluokan hittimusaa soittava indiepiirien superkokoonpano Ninni Forever Band.

Lauantainakaan ei hidastella hetkeäkään, kun illan aloittaa indie-rockin ja kamaripopin saralta ammentava helsinkiläinen Nikita Titov. Vielä kun soppaan lisätään KUUSAMO, joka vähäsanaisesti toteaa: "tule ja todista" ja illan päättävä fuzz-kitaravallia ja koukuttavia popmelodioita tarjoileva, Mansegazeksi musiikkiaan luonnehtiva Radio Supernova, niin tätä viikonloppua voidaan kutsua jo kovemman luokan bakkanaaleiksi!

Iltojen aikana Kolmannen Asteen DJ:t pitävät huolen juhlakansan viihtyvyydestä.

 

Facebook-tapahtuma

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 € / 1 pv tai 20 € / 2 päivää, mikäli jäljellä.