EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  Rantahotelli Waltikka  /  Valkeakoski

Koko Koskin pikkujoulut

Koko Koskin pikkujoulut Liput


Koko Koskin Pikkujoulut on täyden kattauksen bilepaketti.

Illan aikana monipuolista ohjelmaa ja useita artisteja. Musiikista vastaa 7-henkinen Musakone Orchestra. Vierailevina solisteina hurmaava Henrika Nieminen sekä Mikko "Badding" Huoviala.

Siveelliset ohjeet iltaan antaa Varma Suikkari ja parhaat drinkkivinkit Brändityöryhmä Suruttomien kärjestä. Myös Kylänmies Valkeakosken kesäteatterin rannasta on uhannut tulla illan aikana paikalle. Illan juontaa Marko Itkonen.

Illalliskortilla saat shown lisäksi Waltikan herkkupöydän antimet glögeineen. (show & dinner liput myynnissä vain suoraan Waltikasta), ruokailu klo 17:00-20:00.

Rantahotelli Waltikka: Kotisivut | Facebook


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista showtime täältä.

Eteispalvelumaksu ei sisälly lipun hintaan.

Myynti loppuu 27.11.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot