EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 17. - Ke 23.6.2021  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

KOIVUnen

KOIVUnen Liput

Moderni satunäytelmä KOIVUnen käsittelee tarinoiden kertomisen ja esittämisen tärkeyttä nykypäivänä. Esitys pohjautuu ikonisen suomalaisen taiteilijan, Rudolf Koivun (1890-1946) kirjoittamiin ja kuvittamiin teksteihin. Hänen kädenjälkensä on tuttu kaikille koulu- ja satukirjojen sivuilta – vai onko sittenkään?

Näyttelijät Konsta Laakso ja Marja Skaffari esiintyvät sekä kertojina että tarinoiden roolihahmoina. Heidän kanssaan palaamme sadunkerronnan alkulähteille: tarinarituaaliin ja kuviteltuun nuotiopiiriin. Satuhahmojen lomassa esityksessä seikkailevat myös itse herra Rudolf, lapset Kultimo ja Lemmitty sekä heidän äitinsä Maikki Salmensaari. Huumorin ja jännityksen täyteinen sukellus Koivun satujen maailmaan osoittaa, etteivät niiden teemat ole vanhentuneet piiruakaan.

Käsikirjoitus Rudolf Koivun satuihin perustuen Sirke Lääkkölä
Ohjaus Sirke Lääkkölä
Näyttelijät, musiikki ja liike Konsta Laakso, Marja Skaffari
Visuaalinen suunnittelu ja puvustus Rudolf Koivun tuotantoon pohjautuen Tiina Helin

www.teatteritelakka.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K5

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

Esityksen kesto n. 60 minuuttia.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.