EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15. - Su 16.12.2018  /  Helsingin Messukeskus  /  Helsinki

Koiramessut

Koiramessut Liput

Ladataan…

Koiramessut-viikonloppu tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle 15.-16. joulukuuta 2018 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Koiratanssi hurmaa
Tapahtumassa pääset seuraamaan molempina päivinä koiratanssin Pohjoismaiden mestaruuskilpailuja. Luvassa on tunteikkaita ja hauskoja esityksiä musiikin tahdissa - koiran ja sen ohjaajan yhteistyötä parhaimmillaan. Tule näkemään pohjoisen huiput ja kannustamaan suomalaiset voittoon!

Jokaiselle koiranystävälle jotakin!
Jos harkitset koiran hankintaa, on Koiramessuilla hyvä tilaisuus tutustua eri rotuihin ja keskustella alan asiantuntijoiden kanssa rodun valinnasta ja hyvästä koiran pidosta.

Messuille voi tulla myös silittelemään koiria, sillä paikalla ovat rapsutuksia rakastavat Kennelliiton Kaverikoirat.

Koiranomistajalle messut tarjoavat paljon ideoita koiran aktivointiin ja koiraharrastuksiin. Erilaisia lajiesittelyjä on paljon molempina messupäivinä. Tule tutustumaan esimerkiksi rally-tokoon, flyballiin, noseworkiin ja agidanceen.

Koiramessuilta löytyy omaa ohjelmaa myös perheen pienimmille. Tänäkin vuonna pidetään lauantaina suosittu lelukoirakilpailu ja sunnuntain uutuutena on karvamatoagility, jonka palkinnot tulee jakamaan Putouksesta tuttu Tanhupallo.

Yli 100 koira-alan myyjää
Messujen ajankohta on mitä loistavin joululahjahankintojen tekoon. Mukana on yli 100 koira-alan myyjää ja yritystä. Hyödynnä messutarjoukset ja tule tekemään hankintoja itsellesi ja koirallesi.

Luvassa siis ostoksia, tarjouksia, näytöksiä, tietoa, elämyksiä, ideoita ja paljon muuta. Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

www.koiramessut.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lauantai 15.12.2018 klo 7-20
Sunnuntai 16.12.2018 klo 7-20.30

Lipunmyynti loppuu molempina päivinä klo 17:00.

Arvostelu koiranäyttelykehissä alkaa klo 9-10.

Huom! Tapahtumaan ei saa tuoda turistikoiria.