EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 31.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Knucklebone Oscar (levyjulkkarit), Eero Raittinen

Knucklebone Oscar (levyjulkkarit), Eero Raittinen Liput

Knucklebone Oscar yhtyeineen juhlistaa maaliskuussa uutta ”Friends and Family” -albumiaan On The Rocksissa.


Uuden Friends and Family” nimeä kantavan levyn ensimmäinen single julkaistiin joulukuussa. ”(If Loving You Is Wrong) I Don't Want to Be Right” -biisillä Tuure Kilpeläinen vierailee solistina.

Keikalla Oscar yhtyeineen tykittää tuttuun tyyliinsä rock'n'rollia ja rhythm’n’bluesia, maustettuna villillä ja viihdyttävällä lavashowlla. Mukana iltaa avaamassa on erikoisvieraana bluesin grand old man Eero Raittinen. Lisäksi illan aikana nähdään myös muita vierailijoita lavalla.

Knucklebone Oscarin cv on melkoinen. Siihen mahtuu kovan keikkailun lisäksi mm. gospel-levy Tuomari Nurmion kanssa, laaja konserttisalikiertue- sekä singlejä Eero Raittisen kera, Uuden Musiikin -kilpailua, keikkailua aina Kiinassa asti sekä vieläpä dokumenttielokuva hänestä itsestään. Oscar on myös esiintynyt TV1:n Vintage valtakunta -ohjelmassa ja säveltänyt sarjaan myös tunnarin.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 31.3.2024 20:00.