EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.2.2024  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Knipi + Samppanjatasting

Knipi + Samppanjatasting Liput

Aikanaan Egotrippi-yhtyeen perustajajäsenenä tunnetuksi tullut Knipi on  karismaattinen sooloartisti ja ilmaisuvoimainen musiikintekijä. Knipin musiikissa yhdistyy monitasoinen, vahva tarinankerronta melankolisiin ja toiveikkaisiin melodioihin. Knipin ensimmäinen sooloalbumi sai erittäin hyvän vastaanoton, samoin kuin 2022 ilmestynyt albumi  “Valoilmiöitä”. Lobbyn intiimillä klubikeikalla Knipi on triona kera  Jussi Liimataisen (koskettimet) ja Anssi Maasalon (basso).

Lobbyn talven piristys on samppanjatasting, joka tarjoaa maistelua ja viinitietoutta. Ihanaa arjen luksusta Lobbyn yhteisessä olohuoneessa! Sommelier Laura Hiidenmaa on valinnut erinomaisen valikoiman pientuottajien laatu-samppanjoita. Tastingiin sisältyy viiden samppanjan maisteluvalikoima sommelierin opastuksella. Tastingin jälkeen tarjolla Knipin intiimi klubikeikka.

Voit valita joko yhteislipun keikalle ja samppanjatastingiin, tai saapua pelkälle keikalle.

Tasting klo 19:00
Knipi klo 21:00

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30
klo 19:00 tasting / klo 21:00 Knipi

Lippujen varausaika 2 päivää.