EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.12.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Knife Girl, MODEM

Knife Girl, MODEM Liput

Knife Girl klubikeikalla Bar Loosessa perjantaina 16.12. Illan toisena esiintyjänä lavalle nousee Ty Roxyn Ja Ville Valavuon muodostama duo MODEM.


KNIFE GIRL

Knife Girl on 21-vuotiaan laulaja-lauluntekijä-tuottaja Lili Aslon musiikillinen alterego. Artistin debyytti-EP ”Metro” julkaistiin kesäkuussa 2021, ja se saavutti paljon huomiota ja kiitosta etenkin kriitikoiden sekä uusia artisteja seuraavien musiikkimedioiden keskuudessa. Debyytin jälkeen kuultu, kymmenen raidan ”OONA EP” vahvisti Knife Girlin tyyliä ja kasvatti mainetta kasvavana ja noteerauksen arvoisena tuottajan ja biisintekijänä. Kappaleille ominaista ovat seikkailulliset ja yllätyksellisestkin äänimaisemat ja erityiset melodiset elementit.

MODEM

MODEM on suomenkielistä elektronista musiikkia luova yhtye, joka hyödyntää syntetisaattoreita ja muita sähköisiä soittimia tuottaakseen liike-energiaa ihmiskehoista. Tytti Roton ja Ville Valavuon omavarainen äänitys- ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun Minimal wave-levymerkin katalogin ja italokauhuelokuvien harrastus yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden kanssa kokeiluun.

Ensimmäinen virallinen MODEM-julkaisu Elokuvia / Autofiktio 12” ilmestyi keväällä 2022 Ilona Lehtosen ohjaaman sinemaattisen musiikkivideon saattelemana.

Modemin musiikissa dystopiasta ja euforiasta tulee yhtä. Seuraava fyysinen julkaisu koittaa loppuvuodesta: Luxuria / Trabant -singlen A-puoli sotkee yhteen protohousea ja italodiscoa kertoen maailmasta, jossa hengityskelpoinen ilma käy vähiin.

***

Aikataulu:
20:30 ovet
21:00 MODEM
22:00 Knife Girl

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella 16 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 16.12.2022 20:30.