EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.1.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

kls. Alpha & Omega -klubikiertue, Immanuel

kls. Alpha & Omega -klubikiertue, Immanuel Liput

kls. päättää 20-vuotisen taipaleensa Alpha & Omega -klubikiertueeseen

Kristillisen musiikkikentän yksi menestynein rock-yhtye kls. on kiertänyt Suomea vuodesta 2004 soittaen yli 800 konserttia. Yhtyeen albumeja on myyty tuhansia ja laulut ovat striimanneet miljoonia kertoja. kls.:n musiikki on yhdistänyt nuoria ja aikuisia jo kahden vuosikymmenen ajan. Yhtyeen merkittävin muistijälki jäänee kappaleista Kuningas Palaa, Teet Minusta Totta, Tanssi ja Aurinko Nousee.

Yhtyeen keulahahmo Perttu Läykki kommentoi:

”Olemme kiertäneet Suomea 20 vuotta intensiivisesti ja ilman taukoja. Aikansa kutakin. Nyt on tullut aika jäädä eläkkeelle ja kokeilla välillä muita juttuja. Musiikkimme jää kuitenkin elämään ja laulujamme voi kuunnella Spotifysta, YouTubesta tai levyiltä tietysti tulevaisuudessakin. Ja kuka tietää, vaikka jonain päivänä hamassa tulevaisuudessa vielä innostuisimme tekemään uuttakin musiikkia. Mutta tällä erää tämä on nyt tässä. Olo on haikea, mutta onnellinen. Haluamme kiittää uskomattomia fanejamme kuluneista vuosista tekemällä vielä yhden intiimin klubikiertueen, jonne toivottavasti kaikki pääsevät paikalle. Rokkiklubeilla bändimme on elementissään ja luvassa onkin unohtumaton rock-show! Ota siis kaikki frendit mukaan ja tulkaa moikkaamaan meitä vielä viimeisen kerran tammikuussa. Lupaamme, ettet kadu!”

Alpha & Omega klubikiertueen lämmittelijäksi saapuu Immanuel. Immanuel on kls:n pitkäaikainen keikkakumppani ja nippu hyviä ystäviä. Yhteistyönä on syntynyt myös kiertueen nimeä kantava laulu Alpha Omega.

Immanuelin Mikael Meklinin ajatuksia:

”Mahtavaa päästä kls.:n kanssa kiertää tälle bändin vikalle rundille. Arvostamme kls.:n matkaa ja on kunnia olla lämppäämässä. Tulee unohtumaton rundi!”

Yhtyeemme sanoma ja asenne ovat pysyneet samana alusta asti. kls. soittaa rehellistä rokkia, isolla asenteella, suurella sydämellä sekä kanavoiden kunnian ja kiitokset yläkertaan, jonne ne kuuluvat.

kls. soittavat Perttu Läykki (laulu), Kimmo Keskinen (kitara), Taneli Törölä (kitara), Tatu Kekkonen (basso) ja Jaakko Järvensivu (rummut).

WWW | Facebook | Instagram | Spotify | YouTube

www.tullikamari.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipunmyynti jatkuu Tiketin verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Esteettömyys ja saavutettavuus:
Tullikamarin tapahtumiin on helppoa saapua myös liikkumisen apuvälineillä. Klubin pääovella on pyörätuoliluiska ja Klubin tiloissa on esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrassa sijaitsee vaatesäilytys ja esteetön WC. Pakkahuoneen alakerrasta on kulku hissillä yläkerran konserttisaliin. Tiettyjen liikkumisen apuvälineiden koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta, olethan yhteydessä meihin, niin varmistetaan sujuva asiointi: tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Saattoliikenteen ajo
Pakkahuone: Pakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere.
Klubi: Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tullikamarin tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tullikamari(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tullikamarilla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.

Myynti loppuu 20.1.2024 22:30.