EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.1.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

kls. Alpha & Omega -klubikiertue, Immanuel

kls. Alpha & Omega -klubikiertue, Immanuel Liput

kls. päättää 20-vuotisen taipaleensa Alpha & Omega -klubikiertueeseen

Kristillisen musiikkikentän yksi menestynein rock-yhtye kls., pidemmin Kiitän Luojaani sinusta, on kiertänyt Suomea vuodesta 2004 soittaen yli 800 konserttia. Yhtyeen albumeja on myyty tuhansia ja laulut ovat striimanneet miljoonia kertoja. kls.:n musiikki on yhdistänyt nuoria ja aikuisia jo kahden vuosikymmenen ajan. Yhtyeen merkittävin muistijälki jäänee kappaleista Kuningas Palaa, Teet Minusta Totta, Tanssi ja Aurinko Nousee.

Yhtyeen keulahahmo Perttu Läykki kommentoi:

”Olemme kiertäneet Suomea 20 vuotta intensiivisesti ja ilman taukoja. Aikansa kutakin. Nyt on tullut aika jäädä eläkkeelle ja kokeilla välillä muita juttuja. Musiikkimme jää kuitenkin elämään ja laulujamme voi kuunnella Spotifysta, YouTubesta tai levyiltä tietysti tulevaisuudessakin. Ja kuka tietää, vaikka jonain päivänä hamassa tulevaisuudessa vielä innostuisimme tekemään uuttakin musiikkia. Mutta tällä erää tämä on nyt tässä. Olo on haikea, mutta onnellinen. Haluamme kiittää uskomattomia fanejamme kuluneista vuosista tekemällä vielä yhden intiimin klubikiertueen, jonne toivottavasti kaikki pääsevät paikalle. Rokkiklubeilla bändimme on elementissään ja luvassa onkin unohtumaton rock-show! Ota siis kaikki frendit mukaan ja tulkaa moikkaamaan meitä vielä viimeisen kerran tammikuussa. Lupaamme, ettet kadu!”

Alpha & Omega klubikiertueen lämmittelijäksi saapuu Immanuel. Immanuel on kls:n pitkäaikainen keikkakumppani ja nippu hyviä ystäviä. Yhteistyönä on syntynyt myös kiertueen nimeä kantava laulu Alpha Omega.

Immanuelin Mikael Meklinin ajatuksia:

”Mahtavaa päästä kls.:n kanssa kiertää tälle bändin vikalle rundille. Arvostamme kls.:n matkaa ja on kunnia olla lämppäämässä. Tulee unohtumaton rundi!”

Yhtyeemme sanoma ja asenne ovat pysyneet samana alusta asti. kls. soittaa rehellistä rokkia, isolla asenteella, suurella sydämellä sekä kanavoiden kunnian ja kiitokset yläkertaan, jonne ne kuuluvat.

kls. soittavat Perttu Läykki (laulu), Kimmo Keskinen (kitara), Taneli Törölä (kitara), Tatu Kekkonen (basso) ja Jaakko Järvensivu (rummut).

Kiertueen tuottaa kls. yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Esteettömyys:

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä