EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 27.9.2020  /  Wanha Satama  /  Helsinki

Klassinen Brunssi

Klassinen Brunssi Liput

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.11.2020 mennessä.

***

Klassinen Brunssi Helsingin Wanhassa satamassa syyskuussa!

Kaksi kattausta
Ensimmäinen kattaus klo 10.00-13.00
Toinen kattaus klo 12.00-15.00

Klassisen kaunista
Yhdistämme klassisen live-musiikin pöytiin tarjoiltuun sunnuntaibrunssiin. Tapahtuma katetaan 1000m2 suuruiseen
korkeaan saliin. Kuten otsikossa jo hieman vihjailimme, niin halusimme lisätä päivään myös pienen palan Ranskaa
jonka pääset kokemaan niin brunssin mauissa kuin itse esityksessä .
Kattauksia on kaksi, ensimmäinen kattaus päättyy ja toinen kattaus alkaa musiikista nauttien. Esitysten aikana ei
ole tarjoilua.
Emme ole unohtaneet myöskään perheen pienimpiä, sillä lasten leikkitila palvelee koko tapahtuman ajan.
Leikkitilassa lapset leikkivät turvallisesti vanhemman valvomana.

Menu

Nizzan salaatti XO Sienimunakas, rapeaa pekonia ja tryffelimajoneesia
Quiche lorraine
Brie-juustoa, päärynää ja pähkinägranolaa
Patonkia ja yrttilevitettä
Croisanttia ja hilloa
Kirsikkaklafoutis ja valkosuklaakreemiä
Tummasuklaamoussea, appelsiinia ja mantelia
Hedelmiä

Taiteilijat

Julia Jaakkola
Julia Jaakkola on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta ja myöhemmin laulupedagogiksi
Tampereen ammattikorkeakoulusta. Lisäksi Julia oli opiskelijavaihdossa Saksassa, Freiburgin Musikhochschulessa.
Opintojaan hän on täydentänyt mm. Salzburgissa Mozarteumin kesäakatemiassa ja mestarikursseilla Suomessa ja ulkomailla.
Julia on laulanut Tampereen oopperan kuorossa vuodesta 2014 ja toimii tällä hetkellä varapuheenjohtajana ja laulajana
Tampereen kamarioopperayhdistykssä. Julia on tehnyt pääroolin Timo-Juhani Kyllösen oopperassa "Miksi juuri minä" sekä
ollut 1.Lehmätyttö Leevi Madetojan oopperassa Pohjalaisia (Tampereen ooppera). Tällä hetkellä Julia opettaa nuorille laulua
(Akateemistet muusikot), toimii musiikkipedagogina Mannerheimin lastensuojeluliitossa jaTapiolan nuorisokuorossa.

Erkki Lasonpalo
Erkki Lasonpalon kapellimestariopinnot alkoivat Jorma Panulan nuorisokapellimestariluokalla vuonna 2007. Vuodesta 2008 opinnot jatkuivat Sibelius- Akatemian kapellimestariluokalla professori Leif Segerstamin johdolla. Kapellimestaridiplomin Lasonpalo suoritti keväällä 2012 erinomaisin arvosanoin. Lasonpalo on vieraillut diplominsa jälkeen Turun, Helsingin, Lappeenrannan, Tampereen, Lahden, Oulun, Kuopion, Vaasan, Porin, Jyväskylän ja Joensuun kaupunginorkestereissa, Radion sinfoniaorkesterissa, Götenborgin ja Islannin Sinfoniaorkestereissa, Tapiola Sinfoniettassa, Kymi sinfoniettassa, Lapin ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkestereissa, Kokkolan Oopperassa sekä Suomen Kansallisoopperassa sekä Kansallisbaletissa. Lasonpalo on toiminut Heinäveden Musiikkipäivien taiteellisena johtajana vuodesta 2014. Syksyllä 2016 Lasonpalo aloitti Kemin kaupunginorkesterin taiteellisena johtajana sekä Tapiolan nuorten sinfonikkojen pääkapellimestarina. Keväästä 2019 Lasonpalo on toiminut sinfoniaorkesteri Vivon taiteellisena johtajana. Keväästä 2020 Lasonpalo aloittaa Lappeenrannan kaupunginorkesterin taiteellisena johtajana sekä Mikkelin kaupunginorkesterin pääkapellimestarina. Lasonpalo toimii myös Helsinki sinfoniettan taiteellisena johtajana. Viulua Lasonpalo opiskeli ensin Lahden konservatoriossa Pertti Sutisen johdolla. Sibelius-Akatemiassa hän opiskeli viulua vuodesta 2004 prof. Mi-Kyung Leen, Päivyt Mellerin, prof. Réka Szilvayn ja Tero Latvalan johdolla. Hän on toinen viulisti Postiglione jousikvartetissa, joka voitti kesällä 2009 kansainvälisen Night and Sun jousikvartettikilpailun.

Tuula Paavola
Tuula Paavola on monipuolinen laulaja, joka on esittänyt modernia musiikkia, kirkkomusiikkia sekä alton ja dramaattisen mezzon rooleja. Hän on ollut useiden laulukilpailujen finaalissa, ja hän voitti Kangasniemen laulukilpailut vuonna 2001. Tuula Paavola on konsertoinut Euroopan maiden lisäksi Etelä-Koreassa, ja esiintynyt Suomen kansallisoopperassa, maakuntaoopperoissa ja Tukholman Folksoperassa. Viime aikojen rooleista mainittakoon Dalila Saint-Saënsin oopperasta Samson et Dalila, Ulrica Verdin oopperasta Naamiohuvit, Maddalena Verdin Rigoletosta ja Principessa de Bouillon Cilean oopperasta Adriana Lecouvreur. Tärkeimmät kirkkomusiikkiteokset Bachin oratorioista Verdin Requiemiin kuuluvat hänen repertuaariinsa. Hän on myös levyttänyt Elisabethin mittavan roolin Jyrki Linjaman kirkko-oopperassa Die Geburt des Täufers (Alba 2014).

Olavi Suominen
Saarijärveltä kotoisin oleva tenori Olavi Suominen on laulanut Suomen kansallisoopperassa vuodesta 2005. Hän on laulanut sekä siellä että maakuntaoopperoissa monia italialaisen repertuaarin tenorirooleja. Päärooleista mainittakoon Mascagnin Cavalleria Rusticanan Turiddu, Verdin Rigoletton Duca ja Naamiohuvien Riccardo, sekä Cilean Adriana Lecouvreurin Maurizio. Vuonna 2018 hän aloitti Wagner-roolien opiskelun Musiikkitalon Lasten Ringissä, josta hän sai hienot arvostelut laulamistaan Siegmundin ja Siegfriedin rooleista. Olavi Suominen on voittanut Lohjan (2008) ja Jyväskylän (2009) tenorikilpailut. Hän on toiminut konsertti- ja oratoriolaulajana Suomessa ja Etelä-Koreassa, ja ollut kiinnitettynä Sveitsin St Gallenin oopperaan kauden 2013-2014. Seuraavaksi Olavi Suomista saa kuulla Helsingissä Camille de Rosillonin roolissa Suomen kansallisoopperan Iloisessa Leskessä marraskuusta 2020 eteenpäin.

Colin Hansen
Collin Hansen opiskeli pianonsoittoa Eastman School of Musicissa, New Yorkissa, sekä Sibelius-Akatemiassa, jossa hän suoritti pianodiplomin sekä musiikin maisterin tutkinnon. Hän debytoi solistisena pianistina menestyksekkäästi vuonna 1987, ja on siitä lähtien ollut usein nähty vieras johtavilla suomalaisilla musiikkijuhlilla kuten Helsingin Juhlaviikot, Savonlinnan Oopperajuhlat, Jyväskylän Kesä, Turun musiikkijuhlat, Kangasniemen musiikkijuhlat, Korsholman musiikkijuhlat ja Kajaanin Sana ja Sävel. Collin Hansen on tämän hetken kysytyimpiä lied-pianisteja. Hän on konsertoinut kaikissa Pohjoismaissa, Hollannissa, Sveitsissä, Italiassa, Ranskassa, Virossa, Meksikossa, Kiinassa, Kanadassa, sekä USA:ssa mm. Carnegie Hallissa. Hän on vieraillut useiden suomalaisten ja pohjoismaalaisten orkesterien solistina esittäen Mozartin ja Beethovenin pianokonserttojen lisäksi Messiaenin ja Strawinskyn piano-orkesteriteoksia. Collin Hansen toimii lehtorina Sibelius-Akatemiassa ja on Viitasaaren LuomuLaulu-tapahtuman taiteellinen johtaja.

Esa Pietilä
Pietilän repertuaariin kuuluvat muun muassa solistiesiintymiset kamariorkestereiden ja muiden orkestereiden kanssa. Pietilä soittaa myös useissa jazzyhtyeissä, joista tunnetuin lienee musiikillisilla ansioillaan ympäri maailmaa tunnettu ja palkittu kvartetti Liberty Ship. Omalla nimellään julkaistuja albumeja Pietilälle on kertynyt 12 kappaletta.

Pietilä on myös laajalti arvostettu soolosaksofonin osaaja, jonka soolokonsertit kuuluvat saksofoni-ilmaisun eliittiin. Hän on julkaissut kaksi soolosaksofonilevyä, täysin improvisoidut albumit Karhea (2009) ja Times & Spaces (2017).

Säveltäjänä ansioitunut Pietilä on tehnyt yhteistyötä maailman parhaimpiin kuuluvien kapellimestarien, joista mainittakoon Esa-Pekka Salonen, Santtu-Matias Rouvali ja Ville Matvejeff.  Avanti! -kamariorkesterin solistina Pietilä on esittänyt muun muassa oman konserttonsa "Graffiti Play". Lisäksi Pietilä on kantaesittänyt Kalevi Ahon Pietilälle säveltämän ja omistetun tenorisaksofonikonserton ja Eero Hämeenniemen saksofonikonserton, joka on niinikään omistettu ja sävelletty Pietilälle.

Pietilän jazzmusiikin kentältä tulevista  yhteistyökumppaneista merkittävimpiä ovat Paal Nilssen-Love, Harvey Sorgen, Michael Jefry Stevens, Mathias Eick, Jeff Siegel, Karl Berger, Mark Helias, Brian Melvin, Heiri Kaenzig, Christoph Baumann, Baenz Öster, Franziska Baumann, Mike Nock, Ron McClure, Claudio Fasoli, Anders Begcrantz, Odean Pope ja Raoul Björkenheim.

wanhasatama.fi/klassinen-brunssi-27-9-2020/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-13:00 ja 12:00-15:00

Lapset alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Lippujen varausaika 2 päivää.