EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.3.2020  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Sorsaklubi: Klamydia

Sorsaklubi: Klamydia Liput

Kotimaisen punkrockin aateliin kuuluva Klamydia ei juuri esittelyä kaipaa. Ne, jotka fanittavat, tietävät kyllä miksi. Siksi onkin odotettavissa, että sali täyttyy kun kotimaisen punkrockin rääväsuu tarjoaa kevään kovimmat kemut odotetulla seisomakeikalla.

Vuonna 2018 kolmekymppisiään juhlinut bändi on tehnyt tuhansia keikkoja, ja sen levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta. Yhtyeen pysyvästä ja vankasta suosiosta kertonee sekin, että neljä viimeisintä albumia on noussut suoraan listojen kärkitiloille.

Klamydian jäsenten musiikillisia esikuvia ovat olleet muun muassa Ramones, Misfits ja Motörhead. Yhtyeen sanoitusten aiheet ovat usein humoristisia. Monet Klamydian kappaleet ovat myös yhteiskunnallisesti kantaa ottavia, ja yhtyeen albumeilla on myös rakkauslauluja. Klamydia on ylpeästi seisonut jokaisen pitkäsoittonsa takana, vaikka musiikkityyli onkin vaihdellut aina punkista perinteiseen suomirokkiin vuosien saatossa.

Kokoonpano:
Vesku Jokinen
- laulu
Jari Helin - kitara, taustalaulu
Sami Kohtamäki - basso, taustalaulu
Riku Purtola - rummut, taustalaulu

Sorsaklubi on Tampere-talon liveklubi, joka tarjoaa eläimellistä tunnelmaa ja maailman parasta musaa sopivan aikaiseen soittoaikaan.

Tuotanto Tampere-talo ja MP-Viihde.

 

Sorsaklubi:
Facebook
Instagram
@sorsaklubi

tampere-talo.fi/sorsaklubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00
Ovet auki tuntia ennen.

Showtime: 20:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on oma rajattu K-18 anniskelualue.

Myynti loppuu 6.3.2020 19:00.