EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.4.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Klamydia, Perkele (SWE)

Klamydia, Perkele (SWE) Liput

Punk raikaa Tampereella ja Helsingissä huhtikuussa - vaasalainen Klamydia ja ruotsalainen Perkele yhteiskeikoille alkukeväästä

Yhtyeet nähdään perjantaina 19. huhtikuuta Tampereen Tavara-asemalla ja seuraavana päivänä Helsingin Ääniwallissa.

Pitkän liiton punk rock – legenda Klamydia on myynyt pitkän ja monivaiheisen uransa aikana jo satoja tuhansia levyjä. Vuonna 1988 perustettu bändi julkaisi lokakuussa ’Timanttinen keikka, hemmot’ – nimisen livealbuminsa, joka julkaistiin ainoastaan striimipalveluissa ja jonka kansitaiteesta vastasi Suomen virallinen Aku Ankka – piirtäjä Kari Korhonen. Tällä hetkellä yhtye keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Vuonna 1993 Göteborgissa perustettu Oi-punk-yhtye Perkele on vieraillut Suomessa vain kerran aikaisemmin. Perkele-nimi on saanut alkunsa laulaja ja perustajajäsenen Ron Halinojan suomalaisista juurista. Perkeleen ensimmäinen albumi ’Från flykt till kamp’ oli täysin ruotsinkielinen, kun taas albumilla ’Voice of anger’ yhtye vaihtoi kielensä englanniksi. Ruotsinkielisiä kappaleita kuullaan kuitenkin yhä silloin tällöin levyillä ja myös vuonna 2008 ilmestyneellä albumilla ’Längtan’ on mukaan päässyt suomenkielisiä kappaleita. Mm. Klamydia on toiminut Perkeleen musiikillisena vaikuttajana.

Hengenheimolaisuuden myötä yhtyeet tahtovat tehdä yhteiskeikat kummassakin maassa ja Klamydia suuntaakin Perkeleen vieraaksi Ruotsiin myöhemmin vuoden 2024 puolella.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Tarkista aikataulu: www.ääniwalli.fi

Ovella peritään security fee 3,50 €

Liput ovelta 39 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 20.4.2024 18:00.