EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Klamydia, Jules & Kuolleet opetuslapset

Klamydia, Jules & Kuolleet opetuslapset Liput

Bändi, joka ei hirveästi esittelyjä kaipaa.

Vuonna 1988 perustettu bändi Klamydia on paahtanut tuhansia keikkoja ja myytyjä levyjä jo reilut 700 000 kappaletta, joista kuusi viimeisintä myyntilistojen kärjessä. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu.

Artistinimeä Jules käyttävä vanhan liiton punk ja rock tyylistään tunnettu "kulttuurialan sekatyömies" eli "duunari" julkaisi debyyttilevynsä sooloartistina 1.12.2023. "Filosofiaa" niminen levy on kuvaus nuoren ihmisen yhteiskunnallisista mielipiteistä sekä halusta vaikuttaa omalla tavallaan tähän maailmaan ja se kertoo erään nuoren ihmisen kasvusta lukiosta aikuisuuteen.

Keikoilla kiertää Jules & Kuolleet opetuslapset -bändi.

Aikataulu: 
20:00 Ovet
20:15 Jules & Kuolleet opetuslapset
21:15 Klamydia

***

Dinner -lippu sisältää ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ovien avaamisesta kaksi tuntia eteenpäin merkittynä päivänä.

Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä [email protected] .

__

BURGER BUFFET

Kokoa itse mieleisesi burgerit Varickon seisovasta pöydästä. Pöydässä tarjolla paikallisen leipomon muhkeita briossisämpylöitä, joiden täytteeksi itse tehdyt jauhelihapihvit, vegaaniset mustapapu-kasvispihvit omalla reseptillä sekä revittyä lime-inkiväärikanaa. Salaattipöydässä runsaasti asiaankuuluvia lisukkeita ja muita täytteitä, mm. cheddarjuustokastiketta, aiolia, chilimajoneesia, remouladea, marinoitua punasipulia sekä tuoreita kasviksia. Lisäksi talon rapeat maalaislohkoperunat. L, (VE, pyynnöstä G)

__

Osta Varickon dinner-liput erikseen täältä.

Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: varicko.fi/viikonloppu

Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä

Myynti loppuu 13.4.2024 20:00.