EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 30.8. - Ma 6.9.2021  /  TikettiStream  / 

KJC Iisalmi Stream: Visa Oscar

KJC Iisalmi Stream: Visa Oscar Liput

Koko Jazz Club Iisalmi tarjoilee laadukkaita streamattuja jazzkonsertteja!


Kosketinsoittaja Visa Oscar Mertanen yhtyeineen esittelee fuusiomusiikin klassikoita sekä omia sävellyksiään KJC Stream konsertissa.

Visa Oscar Mertanen, koskettimet
Ville Vannemaa, saksofoni
Antti Ahoniemi, basso
Jussi Lehtonen, rummut

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.

Näin katsot striimin

Lähetys käynnistyy noin viisi minuuttia ennen kuin tapahtuma alkaa. Pääset katsomaan lähetyksen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään. Lähetys toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten lähetystä ei voi katsella Internet Explorerilla. Smart-TV-laitteiden selaimissa lähetys ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet striimin telkkarissa

Lähetystä on tietenkin mukavinta seurata isolta näytöltä. Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii telkkarin ja TIETOKONEEN yhdistelmällä.

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/kjc-iisalmi-stream-visa-oscar-mertanen-fusion-band/


Ikäraja: Ikärajaton

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan konserttia osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Konsertti on katsottavissa 30.8.2021 klo 19:00 - 6.9.2021 klo 23:59 välillä. Lipunmyynti loppuu 6.9. klo 22:00.

Esityksen kesto 45 min.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot